ליריקס

Di42lo

New member
אולי לך יש פיצול אישיות

אם אתה לא מבין את ההבדל בין מוזיקה לליריקס. הם הרי לא יודעים לעשות מוזיקה קרי טחנו אותה כבר. שייכתבו מאמרים בוואלה-zone על החיים או ב7 ימים במקום יאיר לפיד וזהו, זה יהיה עדיף לכולנו.

בואנה איש..../images/Emo194.gif

אין לך שכל באמאשלי מי אתה חושב שאתה יא חתיכת ילד מסכן אתה רוצה תוריד שירים מכל התוכנות הדפוקות שלך ואח"כ תתפלא למה המוזיקה בישראל לא תתפתח! יאללה סיבוב פרסה ואל תחזור!! גס רוח שכמותך!

Funky Giraffe

New member
האמת שאני אחלתי סרטן

לפני כמה שבועות למישהי שהפיצה באלפי עותקים גירסת MP3 לאלבום של פאנקנשטיין מתוך מטרה לפגוע במכירות. לא אתה המצאת את הגלגל.

MenDelSonspirit

New member
לא רוצה להשמע עבריין מקלדת אבל...

עד עידו!
עכשיו תתפנצ'ר מפה ועוף לי מהזווית

עידו :)

אל תגיד לי שאתה לא מוריד, כולכם פה מורידים אבל טיפשי לבוא ולבקש גם שכל מי שקנה ועשה כבוד לתעשייה [כמוני, כמוך, כמו השאר] ירשום את הליריקס בפורום הרשמי. ועוד לבקש ככה ?%!?%!?%

BogN

New member
../images/Emo41.gif קישור למילים של "בעזרת הג'אם"

www.Get.Out.From.This.Forum.com

Di42lo

New member
קישור לאתר השכלה בסיסי לטיפש כמוך

he.wikipedia.com/wiki

Funky Giraffe

New member
אתה בטח מהאנשים האלה שחיים

ברשת. מורידים ברשת, קוראים מילים ברשת, קוראים אנציקלופדיה ברשת, גם רבית ברשת. תגיד, זה רק נראה לי או שאת הקפה בבוקר הכין לך 'תפוז אנשים מודיע', או שיצאת לרכוב על החמור מהאימיול?

Da Fish Snake

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

וזה בתגובה לכל הדברים שרשמת לו! עידו אני רואה שיש לך נסיון בטיפול בעברייני מקלדת

תקשיבו,

אני לא מבינה אותכם ! אתם ניכנסים לפורום הדג נחש שלתשעים ומשו אחוז מהאנשים בו יש כבר את הדיסק והוא עבר מיליון ואחת שמיעות, ומבקשים מילים לשירים לינקים להורדה וכאלה ! די עם זה באמת..אתם רוצים תקנו תדיסק, אתם לא רוצים - לכו לשירונט.

nap3

New member
יש לי משו אחד להגיד על זה..

פפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום טוב

למעלה