ליריקס

wtnskrgr

New member
לא אובד

Trying "www.Get.Out.From.This.Forum.com" Host www.Get.Out.From.This.Forum.com not found: 3(NXDOMAIN) Received 112 bytes from 194.90.1.5#53 in 24 ms

Di42lo

New member
ליריקס

למישהו יש ת'לריקיס לכל השירים מהאלבום החדש ? לא מצאתי

Di42lo

New member
שמע....

לך תקנה אתה דיסק ותעלה את זה לאתרי ליריקס ישראלים בשביל 12 שקל לשעה אני לא מוציא כסף על דיסקים בשביל זה המציאו ת'אימיול.

דבר ראשון..../images/Emo194.gif

אני בת אז שמעי ולא שמע! דבר שני אני קניתי את הדיסק אני לא כמוך אתה רוצה לך תוריד איפה שאתה רוצה לא מעניין אותי פה! לא תמצא את המילים לשירים אז לך תתחפף בי!

nap3

New member
הלו הלו

לדבר יפה לבעלת היפנית שלי. סתם נו מה את מתרגשת עוד חצוף אחד..

כפרעלייך../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

לא לוקחת ללב לוקחת לראות

idanri

New member
תגיד,אולי אתה רוצה שאני אקנה לך את

הדיסק?אם אתה כל כך רוצה את הליריקס,אתה מוזמן לקנות את הדיסק.

Funky Giraffe

New member
בגלל שאני מנהל ואסור לי כ"כ לקלל

אני אברך אותך שמשהו שיספק אותך, תחנק, אוכל חינם קטן. אחר כך כולם מתפלאים פה שאין ממה לעשות כסף מדיסקים

Di42lo

New member
בגלל שאתה בנזונה..

אני מאחל לך למות ממחלת הסרטן הנוראית ותכתוב את הליריקס בקובץ טקסט ושלח לי יא חתיכת פסולת אנושית.

BogN

New member
בואנה יא חתכית #@$#@ קמצן!!!

נכון שלא תלך לחנות מחשבים ותגנוב מחשב? אז מאותה סיבה תקנה את הדיסק של הדג נחש בחנויות... להוריד את השירים מאי-מיול זו גניבה לכל דבר!!!!! אתה רוצה להינות מהאומנות של הדגים? אז תקנה את הדיסק ותראה להם הערכה... אם תוריד אז זה אומר שגנבת את הדיסק... תחשוב על זה... לא רוצה לקנות? אל תוריד... רוצה את המילים? תקנה את הדיסק...

Di42lo

New member
בונא יא חתיחת @#$%#$% פלצנ

מי אמר שאני לא גונב דברים, אם הייתי יכול לגנוב את הדיסק של הדג נחש מהחנות הייתי עושה את זה אבל יש מצלמות. זה שאתה אידיוט ולא יודע להפעיל אימיול זה בעיה שלך. אני לא רוצה להינות מהאומנות שלהם כבר האמת הדיסק האחרון ממש חרא והם טוחנים את אותה שירת מחאה מזורגגת משנים משיר לשיר ביט או תו אחד בלחן זה ממש זבל של מוזיקה. ובקשר ללירקס אני אחכה שיהיה את זה באינטרנט זה אמור לקרות תוך כמה ימים.

Di42lo

New member
כי אני אוהב ת'ליריקס

אחרת לא הייתי מבקש אותו, הקונספט הזה יותר מידי מורכב בשבילך ?

BogN

New member
../images/Emo6.gif אתה כל כך טיפש ../images/Emo6.gif

מצד אחד אתה רוצה המילים של הדיסק, אבל מצד שאני אתה בא ואומר: " אני לא רוצה להינות מהאומנות שלהם כבר האמת הדיסק האחרון ממש חרא והם טוחנים את אותה שירת מחאה מזורגגת משנים משיר לשיר ביט או תו אחד בלחן זה ממש זבל של מוזיקה" מישהו אמר פיצול אישיות?

למעלה