ליריקס שלב ב'

tofit

New member
ליריקס שלב ב'

1. את היחידה שבאמת מכירה אותי בכלל 2. כשהלילה יורד, אני מחכה לך, ואתה מגיע 3. אני רוצה ללכת ברוח החופשית 4. אני כמו מטורף בסוף היום, אני כמו כלב שנובח ליד דלתך 5. חיים מתלושי מזון, מים בחלב מתוך החור בתקרה, ממנו נכנס הגשם למקומות, היכון, רוץ!!!!!!

1 3 5 ו - 4?

1. נגד כל המוזרים - פיל "הטפיל" קולינס 3. האח, הנה זה הגיע היורה שנית - יוריתמיקס 5. אהבת האנשים המשותפים - פול הצעיר (זה קאוור, לא?) 4. לא זוכר את שם השיר, אבל הוא של סאדאם חוסיין - לא?

alpha80

New member
love of the common people

הוא אכן חידוש, מ 1970 , בביצוע ניקי תומאס

אתם זוכרים את השיר Superman

של הרבי הנקוק? אתם קולטים שרק עכשיו הבנתי על מה הוא מדבר???!!! (וכתוצאה מכך הוא קפץ לרשימת השירים הכי אהובים עלי, טקסטואלית לפחות)

כנראה שאתם לא זוכרים

ובכן - בניגוד למה שחשב הילד התמים שהאזין למצעד הפזמונים בגל"צ - כלומר young and (yet) innocent Aladdin, השיר הנ"ל לא מדבר על הסופר-גיבור מהקומיקס והסרטים, אלא על מישהו אחר לחלוטין. אין הרבה מילים בשיר, אבל המעט שיש הן: Superman I love you superman Do it to me superman וכו'. בושה...

tofit

New member
אתה לא שפוי יקירי

פשוט לא שפוי. אבל אל תשתנה, השפויים נורא משעממים

tofit

New member
../images/Emo24.gif

ממש לא הסתכלתי עליך יקירי. זה נכון אי אפשר להגדיר אותך לא שפוי, אבל יש לי סופרלטיבים אחרים עבורך

צודק!

הרבי מן מנגן בחליל והרבי האנקוק בקלידים. מצד שני, שם הרבה יותר טוב היה Harby Man-Cock.

dj80s

New member
4 זה ביצוע משותף של סדאם ו-וואם

לפזמון הקליט "קצה הרקיע", שירם האחרון של הצמד ג'ורג' מייקל ואנדרו רידג'לי. הם הקליטו אותו כמחווה לשימוש שעשה סדאם בנשק הכימי במלחמת עיראק-איראן בשנות ה-80, וזכו במתנה לאספקת גז חרדל חינם לכל ימי חייהם. מר רידג'לי לקח יותר מדי לראות והתפוגג, אבל מר מייקל שם מסיכה והזריק אטרופין ולכן הוא איתנו עד עצם היום הזה.

adiville

New member
ואם ב-וואם עסקינן....

שאלה שתמיד עניינה אותי : יש מצב שגם אנדרו הומוסקסואל ?

dj80s

New member
לדעתי

זה האקסטדנד ורז'ן (אמבייאנט 86 פינק נויז קלאב מיקס) ללהיט "יבוא יום" של מוטי גלעדי ושרי צוריאל. לימיטד אדישן אונלי. אבל בחייאת טופיט (ככה כותבים את זה?!) - תני עוד רמז ל-2.

tofit

New member
אתה לא יודע?

אני בשוק. הצלחתי!!!!!!!!! טופית אני חושבת נראה גרפית יותר טוב מטופיט, האין כך? רמז, את השיר שרה זמרת.

dj80s

New member
מאיפה שאני אדע?

השורה שנתת ב-2 זאת שורה כ"כ כללית שקשה לדעת. יכלת באותה מידה לכתוב "הוא אמר לי בוא אז באתי". תרחיבי קצת את השורה ואני בטוח שנצליח להביא אותה באיזה ניחוש.

למעלה