ליריקה ועייפות

ליריקה ועייפות

התחלתי את הליריקה לפני שבועיים וחצי ועליתי באופן הדרגתי לפי הוראות הרופא. הבנתי שזה אמור לעזור עם הכאבים ועם העייפות. בפועל הכאבים השתפרו חלקית אבל מה שיותר מטריד אותי זה שאני נורא עייפה. הבנתי שאלו חלק מהתופעות של הכדור אוני אמורה להסתגל אליו אבל אשמח לשמוע מכם תוך כמה זמן והאם זה אכן עוזר.

האם שאלת את הרופא כמה זמן ההסתגלות?

תוכלי אולי לשאול דרך הטלפון, את הרופא שרשם לך אותה. או רופא משפחה יוכל לענות על זה.

הוא לא אמר לי ולא קל להשיג אותו

קיבלתי היום את המייל של המזכירה ואחרי שאני אסרוק לה את הייעוץ איתו אשלח לה עם השאלה והיא אמורה לבדוק איתו... מסורבל.

ו אולי

New member
בד"כ ההסתגלות לכדורים כאלו לוקחת כמה שבועות

לא מכירה ספציפית ליריקה, בכדורים אחרים מהסוג הזה בד"כ ההשפעה מגיעה לידי ביטוי כחודש וחצי עם המינון הסופי. תופעות לוואי כמו עייפות יכולות לחלוף לאחר ההסתגלות.
תתיעצי עם רופא ואם הרופא שהמליץ לך על הטיפול לא זמין אולי תוכלי להתייעץ עם רופא המשפחה.
&nbsp

צריך לזכור, ואני צריכה לכתוב לעצמי את זה כקובץ

כבר פעם אחת ולתמיד את השאלות שבלי תשובה עליהן לא יוצאים מפגישה אצל רופא.

כשמקבלים תרופה חדשה וכולם מתנהגים כאילו מפה הדרך תהיה רק פרגים ומרגניות, תמיד לשאול איך פונים במקרה של שאלה שנוגעת לתרופה החדשה. - זה אולי החלק הכי חשוב שבקבלת מרשם חדש.

ולעזאזל, אני עדיין לא מנהלת את הפגישות האלה כמו שצריך, אחרי כככללל הניסיון.

זה דבר שחוזר על עצמו, שאתה תקוע עם תופעת לוואי ולא יודע מה לעשות ותורים לרופאים האלה לא זמינים במידיי.
מקווה שתקבלי תשובה מהר.

לא מכירה אישית את הליריקה

אבל זה באמת לוקח כמה שבועות להתרגל לתרופות האלה. עד שלושה חודשים זה זמן סביר לחכות שתרופה תתחיל להשפיע.
אני גם לא יודעת מתי לוקחים את הליריקה (יום או לילה) אבל אולי שווה לך להוסיף לשאלות לרופא אם כדאי לקחת את זה בלילות. תכלס, אם זה גורם לעייפות, אולי שווה לנצל את זה להבטחת שנת לילה טובה.
&nbsp
בהצלחה!

המטרה של התרופה היא להפחית כאבים ולגרום לשינה מרעננת אבל-

אני אכן לוקחת כדור אחד בבוקר ואחד בערב לפי הוראות הרופא, לכאבים זה טוב. לעייפות פחות...

למעלה