לירו שלי.. רציתי לכתוב לך בדיחה בפורום..כמו שהבטחתי.. אני לא במצברוח לבדיחות... אוהבת אותך.
מ מדליקונת 16 New member 18/3/02 #1 לירו../images/Emo16.gif שלי.. רציתי לכתוב לך בדיחה בפורום..כמו שהבטחתי.. אני לא במצברוח לבדיחות... אוהבת אותך.
לירו../images/Emo16.gif שלי.. רציתי לכתוב לך בדיחה בפורום..כמו שהבטחתי.. אני לא במצברוח לבדיחות... אוהבת אותך.
ל לירונר New member 18/3/02 #2 נשמה שלי כולנו לא במצב רוח לבדיחות אבל אם לא נשמח לא נחיה צאי הממצברוח ותשמחי --> <-- ככה
מ מדליקונת 16 New member 18/3/02 #3 ../images/Emo7.gif האופטימיות שלך לפעמים.... זה משהו לא רגיל.. אני לא יכולה להיות ככה .. כי אני ככה יעבור לי מתישהו... האושר יגיע גם אליי
../images/Emo7.gif האופטימיות שלך לפעמים.... זה משהו לא רגיל.. אני לא יכולה להיות ככה .. כי אני ככה יעבור לי מתישהו... האושר יגיע גם אליי
מ מדליקונת 16 New member 18/3/02 #5 נראה לי שהכל בא על מקומו ../images/Emo26.gif אני מקווה.. עם כל מה שהיה.. אני אוהבת אותה.. הדבר האחרון שאני צריכה ורוצה זה לפגוע בה.. שתינו נפגענו אתמול.. בכיתי המון המון המון שלחתי לה הודעות בבוקר לפלאפון..SMS והיא התקשרה.. נראה לי שזה בסדר עכשיו.. אני אספר לך עוד במסרים/באייסי היום בערב.. אוהבת המון, שירלי
נראה לי שהכל בא על מקומו ../images/Emo26.gif אני מקווה.. עם כל מה שהיה.. אני אוהבת אותה.. הדבר האחרון שאני צריכה ורוצה זה לפגוע בה.. שתינו נפגענו אתמול.. בכיתי המון המון המון שלחתי לה הודעות בבוקר לפלאפון..SMS והיא התקשרה.. נראה לי שזה בסדר עכשיו.. אני אספר לך עוד במסרים/באייסי היום בערב.. אוהבת המון, שירלי