לירות על מנת להרוג.

Yaniv-DC

New member
לירות על מנת להרוג.

אחרי חיפושים ארוכים, המתנה מייאשת, אפליקיישן מטומטם ואישור מבורך - במהלך השישבת הקרובים אני סופסוף עובר דירה. שתי בעיות מצפות לנו ביום שישי: הגשם, והמפגינים. כמובן ששום דבר אצלי לא יכול ללכת בצורה חלקה, וכך גם ביום העברת הדירה צפויים לשטוף את העיר וושינגטון בין 20 ל-30 אלף אנרכיסטים המתנגדים לקפטליזם, גלובליזציה ושאר הבלה בלה בלה. מעבר להבטחותיהם לפקוק את הבלט ווי ואת הגשרים המחברים את וירג´יניה לוושינגטון, הם גם מחלקים לעצמם נקודות על כמות ההרס, למשל על כל חנות מקדונלדס שתהרס מקבלים ניקוד... ואם רק הם יגיעו לאזור שאני עובר אליו, יפקקו, יחסמו, יתפרעו - לירות על מנת להרוג. איש חכם אחד אמר פעם "זכותי להניף את ידי מסתיימת במקום בו מתחיל האף של חברי". אם ידם רק תגיע לאפי.... גררררררררר.........

Yaniv-DC

New member
חוץ מהעובדה שהעבודה שלי

מצריכה אותי לשמוע על הדברים האלה כדי לסקר אותם... זה גם הופיע בכל מהדורות החדשות, המשטרה אתמול ערכה ליד AU חזרות להתמודדות עם מתפרעים (זה נראה נורא משעשע בחזרות...), וגם הויעו על סגירת רחובות... הנה דוגמה אחת הנה עוד אחת וכאן אחרון ודי בצירוף קישור לכתבת הטלוויזיה.

Mega Babe

New member
תפוס מרחק../images/Emo59.gif

ראיתי עליהם סרט דוקומנטרי וכל העסק הזה יכול להפוך לאלים ביותר, אז שמור על עצמך! ביי

judyr

New member
אה אה אה מחפש......

בקשר לעבודה עם יניב.... אם כבר אז אני..... יש פה עניין של וותק ועבודה באותו התחום..... תמשיך לחפש זהב....

Yaniv-DC

New member
ההפגנה והעבודה

אז הגיעו כמה אנרכיסיטים, אז שברו כמה חלונות, אז עשו בכיכר ליד המשרד שלי מופע מוזיקלי מחאתי (מוזיקלי? סליחה. משהו צרחני צווחני פלצני שאני מעדיף כל גלובליזציה על פניו), אז היו כל מיני אנשים עם שיער מוזר בכל מיני מקומות בגוף (וואו! סחתין על האמירה. ממש מחאתי כזה כאילו). והיו עצורים, והשתמשו באלות, והשתמשו בפצצות עשן ואפילו עשינו על זה כתבה קצרה ליומן לפני ששבנו להתעסק ברואים עולם, וערוץ החדשות המקומי עצר את נשימתו ולראשונה מזה שבוע שמענו IMF כל היום ולא איזידור (שעד כה בכלל חשבתי שזה החמור של חבורת כס"ח). וחם בחוץ ולח בחוץ ויורד גשם לפרקים, אבל מה אני אגיד לכם... "יותר חמור מסיאטל"? הממממ... עוד לא. אשר לג´וב אופנינג... צר לי, אבל המשרה תפתח ביום שבו אני עוזב אותה ועוד אין תכנון כזה. נאה המקום בעיני כרגע.

judyr

New member
יניבי.....

שבוע הבא יום חמישי, אני יוצאת להפקה בת ארבעה ימים, אנו מתעדים מסעה של קבוצת ילדים חולי סרטן לתורכיה אז זה מה שרציתי לומר לך לפני כמה ימים אבל אתה איננו.... (עסוק במחאות למינהן.....
) והאמת שאני מאוד מתרגשת שלא לדבר על זה שלחוצה.....

למעלה