לירוני וכולם...

לירוני וכולם...

קודם כל - היי... החלפתי ניק... וואי המקום השתנה משהו מטורף..! זו דניאל אם אתה לא זוכר (לירוני חסר לך שלא...)... וזהו.. בעצם... שבתי לזמן מה... :) אז למי שלא מכיר - אני דניאל, ואני אוהבת לצחוק, ולשמוע (בעיקר) עברי לידר ואביתר בנאי.... וזהו!

BIH 93

New member
סרטים ליום שישי

YES 3 - 22:00 לצאת מהארון YES 3 - 00:50 לחיות את המציאות

לירונר

New member
../images/Emo24.gif

הבאת את הקאמבק של השבוע

RedRose

New member
השווה?? ../images/Emo6.gif

זה כאילו ברוכה השבה.. אבל לא.. מצחיק..

LeeCooper69

New member
כן... זה הביחה של ליאור.

לא ליאור מKה אפורה שמבקרת פה לפעמים אלא ליאור השני אמממ... Orion14 שגםפ מבקר לו פה לפעמים. הם שניהם מהביצפר שלי ולא יודעים אחד על השני (
?).. נו טוב... פתחנו פה פורום ביצפר מרחבים. חחח...

*מתקנת*

הוא יודע עליי ומדבר עליי, ואני מכירה אותו אבל לא יודעת שהוא הומו... אתה מוכן להגיד לי מיזה אוריון?

LeeCooper69

New member
משמש לא!!! את נורא אוהבת אותו, אגב.

או שלא??? אולי זה מאור סבג

לי אני שונאת אותך!

טוב אני לא...וזה לא מאור סבג!! ממממ...את מי אני אוהבת מהשכבה שלנו? אני שונאת את כולם...אני אוהבת יותר את הגדולים

RedRose

New member
../images/Emo41.gif יש מזל לחברה של הארנב.. ../images/Emo41.gif

כי בשירשור שהיא פתחה אני פותח שירשור חדש.. והנושא הוא: ראיתי משקפי שמש מהממות
אז ככה.. אני אספר רק את החלק המעניין.. כלומר- בלי רקע.. הייתי בחנות אופטיקה, והרי יש שם מלא משקפי שמש.. קיצר.. עיני קלטו משקפי שמש מהממות, והתחלתי למדוד, והמוכרת קלטה שאני בודק משקפי שמש, קיצר היא הביאה לי מלא זוגות.. קיצר, חצי העפתי יש כי לא הכרתי את השם, והשארתי כמה של דונה קארן ושות´. בלה בלה בלה.. מצאתי משקפי שמש ממש ממש יפות של donna karan. הם גם ממש לא יקרות.. כאילו, הן עולות רק 600 שקל. עכשיו, בגלל שאני צריך עדשות אופטיות הן יעלו איזה 800 שקל, שזה ממש סבבה. קיצר, אני אלך ביום שישי עם אמא כדי שהיא תקנה לי אותן! איזה כיף לי!!! האא.. זה בטח לא מעניין אף אחד.. אבל סתם רציתי לשתף.

9סנורקה9

New member
הו גם ממש לא יקרות...

כאילו, הן עולות רק 600 שקל. (זה היה השלב שהתפלצתי)

RedRose

New member
זה מחיר סביר למשקפי שמש..

כאילו.. זה דונה קארן, אז זה מחיר סביר.. אבל משקפיים של פראדה או של קריסטיאן דיור יכולות לעלות גם 1800 שקלים.. כאילו.. אמא שלי קנתה פראדה ב- 1200, וזה היה אחרי הנחה.. משקפי שמש זה דבר יקר. אפשר גם למצוא את זה בזול.. אבל אני קונה חברות.

RedRose

New member
טוב.. אולי הגזמתי שאמרתי,

ממש לא יקרות.. הן די יקרות..

9סנורקה9

New member
קצת מפריע לי

שאמרת שאתה פוסל מראש את כל אלו שהן לא מותג. למה? רק למותגים יש מוצרים יפים? כל האנשים יתקרבו לידית המשקפיים כדי לראות איזה שם רשום עליהן? פנה ושם לקנות מותג- הגיוני. לקנות רק מותגים? ועוד ב-1800? אני מתכוונת לקנות לי החודש משקפיים, ואין לי שום תוכנית שזה יעבור את ה-500 במקרה הכי רע (וזה אחרי שהצבא משלם 300)

RedRose

New member
תראי.. יש לי כמה וכמה אישווז בחיים

מותגים זה אחד מהם... כאילו.. אני יכול לראות בגד ממש יפה, אבל אם הוא לא מותג אז אני לא אקנה.. למה? אפילו אני לא יודע.. כאילו.. אני כן.. לפחות מניח שכן.. אבל לא ממש בא לי להתחיל להסביר עכשיו. בכל אופן.. הדבר תקף גם לגבי משקפיים. כאילו.. גם במשקפיים אני "מקפיד" על מותגים. וזה לא קטע סנובי של אני לובש רק מותגים. אני לא לובש מותג כדי שכולם יראו שאני לובש מותג. ממש ממש לא. אני לובש מותג כי זה עושה לי טוב על הלב.. כאילו.. לא על הלב.. טוב.. כמו שאמרתי.. אין לי ממש כח להתחיל להסביר.. בכל אופן.. אין לי בעיה עם אנשים אחרים שלובשים לא מותגים. שיהנו.. כאילו, זה לא שאני מסתכל על הצד של המקפיים כדי לראות של מי הם (האמת.. אני עושה את זה.. אבל זה סתם כיפי..). מה שחושב לי זה שעל המקפיים שלי יהיה רשום dkny או d&g או כל שם אחר.

hatul

New member
../images/Emo98.gif על המשקפיים שלי רשום Papparazi

ואם כבר פירסום קניתי אותן באופטיקה הלפרין אגב, חבר שלי אמר שאני נראה בהן גיי...

למעלה