לירון....

orit muki

New member
לירון....

שלום, ירון אהבת את הרעיון של גדי אתמול? לרקוד לקצב הלטינוס את יאללה_יא_נסראללה? מעניין מה חושבים השאר? אני התלהבתי... לדעתי יש לגדי את זה.... להוציא קצת מהשיגרה.

orit muki

New member
מצרפת סטיקר לנושא השיר

את השיר לא ניתן לצרף להודעה... מילות השיר אתה נראה כמו סוס-יאור יש לך שכל של ציפור עדיף שתשאר בבור כי בקרוב אתה תמות אתה פשוט אדיוט גמור עם שגעון גדלות חמור אתה שטן או בקיצור אתה חלאת האנושות גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגליל עם החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כאן עוד קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד ביחד נתגבר על הצרה פזמון: יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה י`זבלה נגזר כבר מלמעלה שזה הסוף שלך אתה עלוב אתה קטן אתה מזכיר אורנג גוטנג יש`ך כינים על הזקן ובקרוב תעוף מכאן אתה ג`וק מת אתה בואש אתה מתחיל להתייאש צה"ל אותך רק מבקש כדי לשרוף אותך באש גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגליל עם החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כאן עוד קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד ביחד נתגבר על הצרה פזמון: יאללה יא נסראללה... אז תקשיב טוב יא חיזבאללונצ`יק עלוב ותהיה מוכן, כי בקרוב כל צה"ל, עם האפצ`ים, ה-F-16, הספינות, הטילים, הטנקים, הקומנדו, צנחנים, גולני, גבעתי, כולם כולם מגיעים אליך לביקור! אז תנשום כמה נשימות עמוקות ותהנה מהן כי אלה הנשימות האחרונות שלך. יא כאלב! יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה י`זבלה נגזר כבר מלמעלה, אווווווווווווווווו פזמון: יאללה יא נסראללה...

כיוון שפנית אלי אענה לך אישית:

1. אנא צרפי לפחות את שם המשורר (כותב המילים) ורצוי גם את שמו של המלחין. בד"כ אנו מוחקים אם לא ממלאים כלל זה. הפעם, כדי שלא יאשימוני בתמיכה באוייב חו"ח, אז אנא צרפי את הנדרש. 2. בעת שגדי השמיע שיר זה, כדברייך, לא נכחתי באולם, כך שאין לי מושג מה בדיוק היה. 3. קראתי חלק ממלות השיר. הפסקתי באמצע. מה לומר לך? זה לא רציני. אני חושב שמי שנזקק למילים כאלה בשיר עידוד, הוא כנראה חושב במושגים של ילדים קטנים - "אם אני אומר לו שהוא טיפש אז הוא באמת טיפש". אני הייתי מעדיף שיר עידוד לישראלים במקום קללות של ילדים כלפי האויב והקטנת דמותו. יש לי הרושם שדווקא מילים אלה עושות אותו, את נאסרלאלה, גדול יותר. והאמת שאנחנו יודעים שהוא לא ממש מתאים לחלק גדול מהתאורים שבשיר.

orit muki

New member
לירון

שיר קאלט לקיץ הלבנוני החם, שעומד להחליף מהר מאוד את שיר הקאלט המלחמתי הקודם, "יא סאדם, יא מטומטם". את השיר מבצעת להקת "פרישמן והחלוצים" והוא נחשף לראשונה בשידורי קשת בטלוויזיה. ירון, אתה צודק... לא מתחברת למילים... אבל יש משהו בפזמון שנותן לי הרגשת נקמה. שאלתי בעצם היתה, הרעיון לרקוד את השיר בשורות אני בטוחה שהצפונים הרגישו קצת הזדהות... אנו אנשים רציניים מאד ביומיום... מותר קצת להשתטות לפעמים? בסה"כ שיר... אני כילדה נמנעתי מלשיר שירים עם גסויות או מילים לא יפות והבן המתוק שלי חוזר מהקייטנה כל יום עם שיר חדש...בסגנון... אם תרצה אשלח לך במייל את השיר.. ולו לשמיעה חד פעמית.

orit muki

New member
הגיע אלי בזה התוכן... במייל

אני אפילו לא סקרנית... למשורר ה"מוכשר" לגלות לך סוד? גם לא קראתי את שאר המילים האזנתי ברפרוף פעם אחת.... והפזמון היה קליט... מתוודה.

../images/Emo220.gif../images/Emo79.gifהקרדיט ניתן ל...

"פרישמן והחלוצים" (של אסף פרישמן) הם כתבו והלחינו את השיר "יאללה, יא נסראללה" והם גם אלה שמבצעים אותו...

ואם יורשה לי

למרות שגמני לא ממש מתה על נסארללה בלשון המעטה. השיר איך לומר את זה<אם בכלל לקרוא לזה שיר> אהמממממממ רגע בוחרת מילים.. בוא נגיד שהבן הקטן שלי יכול לכתוב שיר ברמה יותר טובה ועם דימויים וחריזה קצת יותר "למעלה"....

למעלה