לירון....

Pink Princess

New member
לירון....

לירון לירון לירון! חשבתי אולי אני אמצא אותך פה..(אני מקווה) זאת איילת (זוכרת???) רק רציתי לשאול ממצב???.

•aniviel•

New member
היי פושית! חח

מצאת אותי, שיט! חח סתם צוחקת הכל טוף! מה איתך? שנה טובה

Pink Princess

New member
אייי... הנחתי שאת פה...

תראי פורום של אורלי... אני לומדת למבחן מעצבן במתמטיקה ומשתגעת!! ואיך הולך איתך??. איך החיים? שנה טובה גם לך!

•aniviel•

New member
חח..

היה אמור להיות לי אתמול מבחן במתמטיקה אבל הוא התבטל בגלל השביתה חח ברגע זה החיים לא משהו, סתם מעצבן.. אבל.. חיים את יודעת! עוד אוהבת את בלו?

Pink Princess

New member
אויי..

הבית ספר שלי אף פעם לא שובת... אז בגלל שאני ילדה טובה (ברור) אז מהכיתה שלי באו לבית הספר 7 בנות ומהכיתה השניה בת אחת באה והלכה. אז בסוף נשארנו איזה 5 בנות אז המנהלת נידבה אותנו לדבר עם חבורת סטודנטים יהודים (מאנגליה, ארה"ב וכו) על כל מיני דברים חחח היינו צריכות כל הזמן לדבר אנגלית כי הם כאלה לא מבינים כלום. חוץ מהאנגלים שהבינו קצת עיברית. אבל תכנית היה בסדר. הלכתי אחר כך עם חברות לחנות גיטרות לבדוק גיטרות חשמליות היה דווקא נחמד. אני אוהבת את בלו כשיש לי זמן. כרגע אני מזניחה אותם כי אין לי זמן (לא שמעתי אפילו את הדיסק החדש-אין זמן!!) אבל לשר הטבעות יש לי זמן חחחח.. ולהוביט החמודי מודי שלי! דומיניק!!!!!!!!!!!!

•aniviel•

New member
חח דווקא מגניב....

...אנגלים
אוי שכחתי שאת אוהבת את דומיניק! אני אישית ממש בקטע עכשיו של בילי ואיאן (מק'קלן), ראית את שיבת המלך, כן? הייתי בפרימיירה באנגליה - כאילו חיכיתי בחוץ, דומיניק שלך היה שם אבל בגלל שהייתי שורה שניה ולא ראשונה לא ממש הגעתי אליו, אפילו התמונות שלו לא יצאו... ויגו ופיטר זה היה הכי מדהים, כי את פיטר הצלחתי לפגוש משורה שניה כי הוא עמד שם טונה זמן, וכשויגו ניגש הייתי שורה ראשונה והוא עמד מולי איזה 10-20 דקות ככה חח

Pink Princess

New member
דייי איזה מתוקים!

אההההה היית בפרימיירה! איזה כייף לך! הלוואי עליי לראות את דום את בילי ואת כככככככוווולם! מה הייתי עושה לדום כשהייתי פוגשת אותו! אייי! ברור שראיתי את שיבת המלך! איזו שאלה! שר הטבעות הכי הכי הכי הכי שולט!

•aniviel•

New member
חח

מסכימה
ארררםם... אם את כל כך אוהבת את דום,.. מה אורלי עושה בחתימה שלך?
חח

Pink Princess

New member
חחח ידעתי שתגידי את זה...

זה היה ממזמן כמו שאת מבינה מחוסר זמן לא נכנסתי הרבה לפורום ולא עידכנתצי שום דבר. אז עכשיו אני עושה זאת. מכפרת על חטאים!

•aniviel•

New member
פששש יפה יפה חח

גאה בך! בא לך לטוס איתי לאנגליה באפריל למשהו של שר הטבעות? חח

Pink Princess

New member
לירונה סורי שנעלמתי!

פשוט האינטרנט שלי התנתק ואז בכל מקרה הייתי צריכה לתת אותו לאבא שלי. באסה! מה יש באפריל???

Anat L

New member
לא שואלים מה שלומי? ../images/Emo3.gif

אם את זוכרת אותי בכלל....

Pink Princess

New member
ענתו'ש!

ברור שאני זוכרת אותך! אוהבת דיוויד שכמותך! גם אלייך התגעגעתי!!!! ממצב?.?.

Anat L

New member
חחחח

עכשיו אני אוהבת גם את דומיניק!!!
את צריכה להיכנס לפה יותר!!!

Anat L

New member
יווווווווווו

איזה חמודים!!! ראיתם MTV MOVIE AWARDS??? שר הטבעות זכה בסרט השנה וההוביטים עלו על הבמה חוץ מדומי

NiKi†a

New member
מי היה השני?! לא זיהיתי!

ראו את ביליייייי..איזה מאמייייי!

למעלה