לירון

שרון121972

New member
לירון

היי אני חי מעל שנה עם בחורה בשם 2 6 1 9 3 משפחה 8 6 1 2 3 9 1 1 5 תאריך לידה 20.5.1973 ושמי בת.ז. 1 6 6 8 ביום יום 1 6 6 1 תאריך לידה 30.12.1972 האם נתחתן השנה? מאוד מטריד אותי שעינת ענתה לי לפני שנה שהקשר לא מומלץ מכיוון שמס' הגורל שלי הוא 7 מה שמעיד על קשיים בזוגיות ושאצלה יש 7 בפסגות מה שמגביר את אי ההתאמה ואת הסיכוי לגירושין אז מה אתה ממליץ לי לעשות?

שרון

כפי שאני רואה את הקשר ביניכם,הוא קשר מאוד טוב לידידות,אך פחות טוב לאהבה,האהבה במקרה זה נבלמת ע"י רגשות החובה ,וכובד האחריות משבית את ההנאה שבקשר,אתה קר וזועף ועלול לא להגיב לרגשות של בת הזוג. להוי ידוע לך שהנומרולוגיה אינה מדע מדוייק,וייתכן אם שניכם תשקיעו בקשר ותדע להיות רגיש ולהראות בעיקר את רגשותיך לבת הזוג,תוכלו להתגבר על המכשולים ולחיות חיים מאושרים. בהצלחה ירון.

שרון121972

New member
אבל... ירון

אבל האם זה נכון מה שכתבה עינת שהסיכוי שנצליח במע' נישואים נמוך היות ולה יש מספרי פסגה 7 ולי נתיב גורל 7 האם אתה יכול בכלל לראות לפי הנומרולוגיה אם זוגיות תצליח או לא האם ניתן לראות מתי יהיו משברים, גירושין כי הרי לא כל אדם צפוי להתגרש....

שרון.

אין נביא בעירו,ואיש לא יוכל לנבא האם הנישואין יצליחו ואם לאו, ההצלחה או אי הצלחה בנישואין,תלויה הרבה מאוד בהתנהגותכם ובהמון משתנים,שלא כאן המקום לפרטן. אני מאחל לכם הצלחה. ירון.

למעלה