לירון... את הולכת היום לשר הטבעות? גם יפעת הולכת... למה שלא תלכו ביחד?
C chicolico New member 27/12/02 #1 לירון... את הולכת היום לשר הטבעות? גם יפעת הולכת... למה שלא תלכו ביחד?
S Sababush New member 27/12/02 #2 כי 1. כבר הזמנתי כרטיסים 2. אני הולכת עם ידידים שלי 3. אנחנו הולכים להרצליה והיא לרעננה 4. הסיבה שאנחנו הולכים להרצליה זה כי המסך שם ענקקקקקקקקק
כי 1. כבר הזמנתי כרטיסים 2. אני הולכת עם ידידים שלי 3. אנחנו הולכים להרצליה והיא לרעננה 4. הסיבה שאנחנו הולכים להרצליה זה כי המסך שם ענקקקקקקקקק
S Sababush New member 27/12/02 #3 וגם כי אחרי מה שקרה היום אני לא בטוחה שהייתי רוצה ללכת איתה למרות שאני זאת שהלכה איתה (יותר נכון לומר, גררתי אותה) לסרט הקודם
וגם כי אחרי מה שקרה היום אני לא בטוחה שהייתי רוצה ללכת איתה למרות שאני זאת שהלכה איתה (יותר נכון לומר, גררתי אותה) לסרט הקודם
C chicolico New member 27/12/02 #4 חחחח... לירון זה היה בצחוק.... את חושבת שאני אמא פולנייה שמתערבת בכל דבר...?
S Sababush New member 28/12/02 #5 ../images/Emo8.gif ת´אמת... כןןןןןןן חח.. סתאאם הסרט היה ענק שוב, הוא לא השתנה מהפעם הראשונה, חחח חבל שלא שינו את הסוף, הוא עדיין מעצבן :-|
../images/Emo8.gif ת´אמת... כןןןןןןן חח.. סתאאם הסרט היה ענק שוב, הוא לא השתנה מהפעם הראשונה, חחח חבל שלא שינו את הסוף, הוא עדיין מעצבן :-|