לירון ו$ופרים!!! יש סיכוי לקאמבק של "טרור הגרוב"? בני 17 גם?
B BIGO-G New member 30/11/02 #2 אם יש סביר להניח לא לבני 17 קהל ה"גרוב" הרבה יותר מבוגר מהגיל הזה, וצורך גם הרבה יותר אלכוהול שלא חוקי לבני 17.
אם יש סביר להניח לא לבני 17 קהל ה"גרוב" הרבה יותר מבוגר מהגיל הזה, וצורך גם הרבה יותר אלכוהול שלא חוקי לבני 17.
H hermoni New member 30/11/02 #3 אני יעני כל מי שהוא בן 17 ושומע פאנק לא נחשב בקהל? חוצמזה אני בטוח שלמעט שממש אוהבים את זה יתנו להיכנס אבל בכל מקרה ביטלו את זה
אני יעני כל מי שהוא בן 17 ושומע פאנק לא נחשב בקהל? חוצמזה אני בטוח שלמעט שממש אוהבים את זה יתנו להיכנס אבל בכל מקרה ביטלו את זה
B BIGO-G New member 30/11/02 #5 כן אני דיי בטוח שיש הרבה יותר קהל אנשים בגילאי המעל 18 ששומעים את המוזיקה שיש ב"טרור הגרוב" מאשר בני ה17,18
כן אני דיי בטוח שיש הרבה יותר קהל אנשים בגילאי המעל 18 ששומעים את המוזיקה שיש ב"טרור הגרוב" מאשר בני ה17,18
H hermoni New member 30/11/02 #6 ברור... אבל בכל זאת אם יעשו מסיבה ויהיה 5 ילדים בני 17 שירצו להיכנס ויתאמו מראש אז לא נראה לי שיעשו להם בעיות אבל כמו שאמרתי לא יהיו עוד מסיבות כאלה אז אין פה ויכוח מהותי
ברור... אבל בכל זאת אם יעשו מסיבה ויהיה 5 ילדים בני 17 שירצו להיכנס ויתאמו מראש אז לא נראה לי שיעשו להם בעיות אבל כמו שאמרתי לא יהיו עוד מסיבות כאלה אז אין פה ויכוח מהותי
B BIGO-G New member 30/11/02 #7 ממתי המהות חשובה אבל עדיין יש את הסעיף שלא חוקי להכניס מישהו בן 17 מתי שמגישים אלכוהול או כאלה דברים או שזה בכלל עם תעודת זהות... בכל מקרה זה לא יקרה..
ממתי המהות חשובה אבל עדיין יש את הסעיף שלא חוקי להכניס מישהו בן 17 מתי שמגישים אלכוהול או כאלה דברים או שזה בכלל עם תעודת זהות... בכל מקרה זה לא יקרה..
H hermoni New member 30/11/02 #8 גם במסיבות של 16+ מגישים אלכוהול ל18+ רק להבהיר נקודה וגם לצאת בקריאה להחזיר את טרור הגרוב!!