לירון וקרן - אתן ערות?

*אלה*

New member
לירון וקרן - אתן ערות?

מה העניינים מתוקות? היה לי ממש נחמד אתמול בצ´ט! המשך היום אתמול היה לי לא נורמלי, עבדתי בטירוף, לא ישבתי לדקה ובנוסף לכל הצרות גם קיבלתי וסבלתי נורא מכאבים (גם עכשיו
) מקווה שיהיה לכולן יום טוב! אלה

plus

New member
כן...!

מה כואב אלה ???? רק תרגישי טוב והעיקר תחייכי!
אני בעבודה משועממת.... מתי היית בצ´אט אתמול? גיליתי שעובד לי מהבית אז מגניב, נקבע מתישהוא. יום מעולה לך ולכל שאר הבנות הכלות
!
לירון

*אלה*

New member
קשה לחייך כשכואב.... ../images/Emo7.gif

האמת היא שלקחתי כדור אבל משום מה לוקח לו המון זמן להשפיע. מה את מספרת ככה? את בצ´ט עכשיו? אולי אני אנסה להכנס. במה עובדת? אלה*

plus

New member
אל תטרחי... ../images/Emo10.gif

לא עובד לי הצ´אט בעבודה, הבוסית חסמה את כל הצ´אטים, MSN, ICQ, כל הכיף...
. זו עבודה משרדית (פרסום) זמנית ביותר, בספטמבר אני מתפטרת סופית.. נמאס.. תקחי אופטלגין, לי זה תמיד עוזר. ואל תוותרי על החיוך בכ"ז! את גם בעבודה, לא? מה עושה?
לירון

*אלה*

New member
בעסה....

לא יפה ככה לבטל את כל הכיף!!! מה תעשי אחרי ספטמבר? אני עובדת בחברת הייטק בתור רכזת כ"א, גם כן זמנית עד הלימודים בשנה הבאה. מה חוץ? נוסעת לחו"ל מתישהו?

plus

New member
א מ ס ט ר ד ם ../images/Emo45.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo34.gif

זו התכנית... ככה שבוע בתחילת ספטמבר. אחרי זה גם אני מתחילה ללמוד. עשיתי טיול ארוך בדרום אמריקה (8 חודשים) עם סיום נחמד ביותר במיאמי. רציתי מזרח 3 חודשים (יולי-ספט´) אבל לא יצא. אני מתה לעוף מפה!!! החופש הנהדר הזה שבטיול ארוך הוא פשוט מדהים. מה זה לימודים אצלך?

*אלה*

New member
וווואאאאאייייי!

גם אני הייתי בדרום אמריקה! מתי חזרת? איזה כיף היה... הייתי חצי שנה ועוד חודש בארה"ב ואני רק רוצה עוד... אני אולי אסע ממש באוקטובר ללונדון, לראות הופעה של דפש מוד. מה זה לימודים? מה כבר יכול להיות? אני מתחילה מנהל עסקים במכללה. מה איתך?

plus

New member
מגניב!!!

חזרתי בינואר, ממיאמי, הייתי שם חודש אחרון. ודרום אמריקה היה מדהים כמובן! אני מתה להגיע כבר למזרח. כל החברים שלי שם! לונדון מגניבה לאללה שמעתי, רציתי לשלב עם אמסטרדם אבל יקר לי. אני מתחילה תקשורת. האמת אני מתה להתחיל כבר. ריגוש חדש אני מניחה. חשבתי לרגע שאת מהקטינות החמודות (16)... SORRY!!!

*אלה*

New member
"קטינות חמודות"?!?!?!?

אני?!?! קצת מעליב, לנוכח הכתיבה שלי... אבל לא נורא - אני בת 23 (ביום שבת!)

plus

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

בלי להעלב, זה לא היה קשור לאיך שכתבת או משהו, סתם נתקע לי בראש.. המון המון מזל טוב! את בכלל גדולה ממני! אני 22... יאללה אני רצה!

plus

New member
וקטינות זה טוב... סתאאאם... 18+.... ../images/Emo8.gif

*אלה*

New member
לאן את רצה???

גם אם ישלמו לי אני לא רצה... פרנציפ... ") רוצי לך לדרכך...

plus

New member
בר, בוקר אור! ../images/Emo42.gif

מה קורה? אלה, חזרתי.. ונראה לך שרצתי פיזית???? אני לא נראה לי מסוגלת. תהנו בצ´אט.. לירון

בר (בת)

New member
קרן אני שולחת לך.. המון.....

קרן אני חולה עלייך(את כבר יודעת את זה) בה ביי ויום כתום!..

למעלה