לירון, בקשה קטנה.

yanks rulez

New member
לירון, בקשה קטנה.

אתה יכול בבקשה אולי ככה לפני התקופה הקרבה וממששת לבוא לעשות פה סקירה קצרה על השחקנים המובילים כרגע במיינורס (אלו שיכולים לעלות השנה). מי השחקנים הכי טובים בכל עמדה, מה הסיכויים שיעלו, מה ערך הפנטזי שלהם.. דברים כאלה.. אמנם אני לא מגיב פה על כל הדברים, אבל יוצא לי להיכנס להודעות שלך הרבה, במידה מסויימת יש מקור שוטף של בייסבול בעברית וזה מאוד נחמד. תודה רבה.

אמ...אוקיי

אם קראת גם את ההודעות שלי לאחרונה בטח ראית שזה לא זמן הכי טוב כי אני עובר דירה ויש לי פחות זמן לחפירות פרוספקטיות
אבל אני אעשה איזה רשימה קצרה יותר מאוחר...

Homer Simpson

New member
רק אל תשכח את הפרוספקטס שילינג וג'יאמבי...

וברצינות, יש דירוג כלשהו של Top Prospects שמתעדכן במהלך העונה, ולא פעם בשנה?

השרשור עוד קופץ...?

מצטער שעוד לא יצא לי לעשות, פשוט עד עכשיו זה היה אריזות וזה אז עוד יצא לי להיות פה לא מעט אבל מחר באה המשאית וכל החרא הזה אז בימים האחרונים הייתי חייב לסיים לארוז פה ולא היה זמן...וגם בימים הקרובים אני בטח לא יהיה הרבה. מה שכן, שים לב לאדם ג'ונס שעולה עכשיו בסיאטל. כוכב עתידי...סטייל בלטראן אולי אפילו...OF מהיר עם כוח. בנוסף שמעתי שמועות שג'סטין אפטון הפרוספקט מספר 1 במיינורס יעלה בקרוב, אולי ממש בקרוב אחרי שאריזונה לא השיגה OF בדדליין....וחוץ מזה...היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה צ'יימברלין שאני מניח שאתה מכיר את הסיפור...יש מצב שהוא יעלה ויהיה הזומאיה של היאנקיז השנה, לא יודע כמה זה שווה בליגת פנטזי שלך...

למעלה