לירדן

לירדן../images/Emo163.gif

לכבוד כיפור.. סורי אם.. פגעתי
עצבנתי הכעסתי וכל הדברים הרעים שעשיתי
אני מבקשת סליחה מכל ה
love u קרן

כן באמת רציתי לומר משהו ליוני וירדן

כל הכבוד לכם על העבודה היפה שעשיתם בפורום! ירדן- את אף פעם לא שוכחת את האוף טואפיק ותמיד שמה ובכלל את מנהלת מעולה כל הכבוד לך! יוני-תמיד נכנס ובודק ומוחק ומסתכל שהכל בסדר ועושה עבודה נפלאה! תודה תודה ושוב תודה... אהה..ואמרתי כבר תודה?! חחחחחחח גמר חתימה טובה לכולם וצום קל..(למי שצם..)

נצל"ש- הודעונת חשובונת!!

ראיתי תגובות של כמה ילדים פה בפורום שלא כ"כ מבינים משו, אז ככה- המחשב שלי די אדיוט, אז לפעמים הוא שם תכינוי "בילבי על ספידים" ולפעמים "אבי לא2 טל", אין לי שמצ למה זה ככה, אבל אין לי כוח לשנות כל פעם, אז אני משאירה את מה שיש, אז לא להתבלבל! אני אותה אחת!! ומורן! ראיתי הודעה אחת שלך שאמרת- מה? היא אוהבת את טל חבר של אפרת?? אז זהו שלא! טל זה מישו אחר לגמרי!!! מישו מושלם ולא כמו הט(מב)ל הזה!!

j e n n y lopez

New member
נ"ש תרוא מה קרה לי היום בבצפרL:::::

תראו אני כל החיים צוחקת כל שניה בחיי ואני כזאת אוהבת להיתחרפן וזה אבל במיוחד לצחוק! אז היום ניסיתי להגיד בכיתה משו שגל אמרה ואני כזה "מופרע..." ואני מתפוצצת מצחוק ואני לא מצליחה לדבר וכולם מתפקעות מצחוק ואני כזה מתפוצת והם צוחקות בגלל בצחוק שלי חחח אומרים שיש לי צחוק מצחיק רצח חחח הקיצר אני מנסה לדבר ולא מצליחה ואני מתפלצת מצחוק בכיתה ואת רואה ילדה אחת כזאת בישנית יושבת עלך הריצפה ומתחילה להיתפוצץ
ומגיעים עוד ילדים ומתחילים להיתפקע מצחוק למרות שאפילו לא שמעו איך התחלתי חח ואני כזה מופרע זה ....ואני לא מצליחה לדבר!! ואני מתפוצצת!!!!!!!!!!! ויורדות לי דמעות בלי סוף!!!!!!!!!! וגם שרפה לי הלחי בגלל זה חחח ואני בוכה מצחוק ואני כזה"מופרע זה....מי... "ואין
לא הצלחיתי להגיד תא זה
עכשיו גם אם אני יגיד את זה אני יתפוצץ מצצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sharon שרון

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה
קרועה

j e n n y lopez

New member
חחחחחחח זה תמיד קורה לי!!!!!!!!!!!!

גם פעם המורה שאלה אותי איך קוראים לי בתחילת השנה ואני כזה מתפוצצת מצחוק וכולם יחד איתי והמורה בכלל חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח בסוף אמרו נטלי במקומי! אני מקווה שלא יהיה ככה במפגש.........

למעלה