ליקר תפוזים

ליקר תפוזים

מקווה שהגעתי למקום הנכון כמה זמן יכול להחזיק ליקר תפוזים (גרנד מרנייה) לאחר פתיחתו? תודה

katadgi

New member
לא כל כל בטוח

לגבי עניבה צהובה ואדומה אני מאמין שהרבה זמן לגבי תווית ירוקה (שהוא ליקר מתוסף שמנת) אני לא כל כך בטוח. לשמנת ככל הידוע, יש נטייה להחמיץ

סער א

New member
למה אתה חייב להתחכם ?

הבן אדם שאל לגבי ליקר תפוזים מסוג גרנד-מרנייה הוא לא הזכיר לא ירוק , ולא שמנת . כשאומרים גרנד מרנייה או ליקר תפוזים כולם יודעים בדיוק למה מתכוונים .

katadgi

New member
זאת התחכמות?

אה, ומרנייה תווית ירוקה זה לא ליקר תפוזים? יכול להיות שיש לו את הבקבוק עם התווית הירוקה והוא לא יודע שהוא מכיל שמנת סך הכל הוספתי הערה לתשומת ליבו ובמקום להגיד טוב עשית אתה מדבר איתי על התחכמויות תעשה u-turn ואת ההערות סרק שלך תשמור לעצמך בבקשה. תודה

amircn1

New member
כל משקה אלכוהולי

המכיל מעל 40% אלכוהול ומעלה יכול להחזיק מעמד במשך זמן רב כל עוד הוא נשמר סגור לאחר הפתיחה ובמקום מוצל ליקר תפוזים (גרנד מרנייה) אדום וצהוב עונים להגדרה הזאת ולכן הם יחזיקו מעמד למשך הרבה זמן

yifatushc

New member
אפרופו ליקר תפוזים...

מה אתם אומרים על הטריפל סק של יקבי בינימינה? מישהו מכיר? (קניתי אותו היום, האמת לצרכי אפיה, אבל עדיין חשוב לי שיצא טוב!!). תודה!
יפעת

j o s i e

New member
אני מכירה../images/Emo3.gif

יש להם ליקרים באמת נחמדים, וזולים גם.

amaretto

New member
הטריפל סק שלהם לא רע כלל וכלל.

במיוחד לקוקטיילים. כמו כן, ליקר השוקולד שלהם חביב ביותר. מומלץ להתרחק מליקר האמרטו שלהם, ממש לא שווה.

amaretto

New member
הוא לא רע בתור תוסף לבננה באנשי

או לשוקו חם. אני גם מאוד אוהב את ליקר הקקאו הלבן "מונקו", בתור ליקרים זולים לבכנת קוקטיילים.

למעלה