ליקר תותים

j o s i e

New member
בקשר לליקר, אני לא ההמומחית

אבל שוט זה הכוסות הקטנות שמכילות בין 20-30 מ"ל אם אני לא טועה.

STiffler100

New member
ממש לא...

שאט מכיל בין 40 ל 60 תלוי בנדיבות/החלטת הבאר...בבארים הפוזאיסטים של הצפונים נגיד אסקובאר וכאלה.. שמים בין 40-50.. בבארים יותר מפנקים כמו הגולדן בר שמים את השאט הגבוה המכיל בין 50 ל60 באירופה המנות קרובות יותר ל40.. בארץ לרוב יותר גדולות מתקרב ל60

lior135

New member
מה קשור???

שאט ונדיבות הבר??? שאט זה כוס! יש כוסות של 40, יש של 60, ויש עוד כל מיני מידות מוזרות שכאלה. מנה תלויה בנדיבות הבר, וזה באמת מה שכתבת שם. בכל אופן, כוס שאט של 60 (בדרך כלל זו כוס "טקילה") נקראת דאבל שוט.

מה בקשר לליקר התותים

שמתי תותים עם כמות שווה של סוכר לכמה זמן אני צריך להשאיר אותם ככה ומה אני צריך לעשות אחר כך

j o s i e

New member
הסתכלת קצת אחורה בדפים

של הפורום? היו הרבה דיונים על הנושא. תחפש רוב הסיכויים הם שתמצא. בהצלחה.

STiffler100

New member
בתור אחד ששותה המון בבארים

לך נגיד ללבונטיני שנחשב לבר עם אלכוהול יחסית זול (שאט אבסולוט 12 שח) ותקבל את הכוס הגבוהה (טקילה) אבל אם תסתכל טוב הכוס אינה 60 מל אלא בסביבות 50 כי בשונה מהכוסות שאצלי בבית היא צרה יותר בצד התחתון שלה..לכן בזה התכוונתי נדיבות הבאר נדיבות הבאר=בחירת הכוסות שבהן יגיש הבאר.. לדוגמא בבלואמליך מגישים שאטים יש לייגר דבש בשאט הנמוך (השמן יותר) ולא רק ששאט זה קטן יותר אלא שגם לא ממלאים אותו לרוב עד הסוף (מידיעה פנימית הוראה של הבעלים לצמצם בברנייגר בגלל שהוא קמצן והמשקה לא זול...) בקיצור שתיתי שני שאטים של ברנייגר ולא הזיז לי בכלל. מזל שתדלקתי באוטו/בבית...

למעלה