ליקר שוקולד

rustynail

New member
זה בגלל הטיבעייות....

זה כמו בירה לא מסוננת ....אז זה בטוח איכות.... הייתי משתמש בזה לבישול בלבד....

hermis1

New member
בגלל הטיבעיות שבה צוחקים

לקונה בפנים. אבל כמו שאמרנו, שהדודה הקשקשנית באה מהקיבוץ, אפשר להכין לה עוגיות אמדאוס, שתירגע.

Angel of Chaos

New member
ליקר שוקולד

מה עושים איתו ??? (לכל הרו**ת) כאילו אני לא מוצא שום דבר ברשת, רק כל מיני עם ליקר קקאו, אני כמעט משוכנע לחלוטין שיש הבדל ביניהם (לא סתם לאחד קוראים שוקולד ולשני קקאו), אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא ולו אף קוקטייל אחד עם ליקר שוקולד. קניתי אותו, כי שתיתי משהו עם ליקר שוקולד וליקר בננה ואהבתי, זה היה לפני כמה חודשים (delay:) ועכשיו אין לי מושג מה זה היה ומה עוד היה בקוקטייל הזה. אם למישהו יש קצה חוט ? תשובה לתעלומה ? או אולי יודע מה ההבדל בין ליקר קקאו לליקר שוקולד (לא משהו הטריוויאלי) שהי שוקולד מיוצר מקקאו .... ?

Angel of Chaos

New member
:) אבל זה לא הדודה

זה הבן דוד הפלצן, שאחרי מספר מחמאות ספורות על הבר שלי, הצהיר שאין לי ליקרים חוץ מיגר מייסטר (ז"ל), קיריסאו כחול וטריפל סק (דווקה אחד טוב). אז הלכתי לסופר וקניתי 7 ליקרים זולים של בינימינה, סתם שיהיה... אחד מאלו היה הליקר שוקולד .... אני מניח עכשיו שאין מה לעשות איתו, חבל.

MEIMIS

New member
תהפוך את הבקבוק.....

אם השוקולד נשאר במקום והנוזל בצד השני לדעתי לא שווה להשתמש

hermis1

New member
אפשר להוסיף לעוגות

או לתת במתנה למישהו שלא ממש אוהבים

ITs O n L y ME

New member
אתה מדבר על משהו איכותי?

כמו מוצארט? או שאתה מדבר על סטוק/אמדאוס(כרמל מיזרחי) בכל אופן אם זה מוצארט - נקי על 2 קוביות קרח באולדפאשן ואם זה כל השאר.. אני הייתי זורק לפח.. או סתם נותן מתנה לחבר רוסי

hermis1

New member
לא חובה דווקא לחבר רוסי

כל חבר שלא מבין את השפה שבה כתובה התווית, ועדיף חבר של מישהו אחר. אחרת לא ישארו...

למעלה