ליקר קפה המתכון

השף רן

New member
ליקר קפה המתכון

מתכון ל ליקר קפה משובח ביותר!!! חומרים: 15 כפות קפה נמס מסוג משובח 1 בקבוק 750 מ"ל אלכהול 95% ליטר וחצי מים מינרלים מסוג טוב חצי קילו סוכר לבן אופן ההכנה: מבשלים את המים והסוכר תך עירבוב מידי פעם עד שהסוכר נמס לגמרי בנקודה ליפני רתיחה מורידים מהאש מוסיפים כף אחרי כף של הקפה נמס אחרי כל כף יש לערבב איטב כדי שלא היהיו גושים מחזירים לאש עד לנקודה לפני רתיחה לחיבור טעמים ממתינים עד שהסיר היה בטמפרטורה של 65 מעלות בערך מוסיפים את כל הבקבוק של האלכהל תך עירבוב חזק מיד החרי הוספה של האלכהול יש לסגור את הסיר היטב ולקרר לסנן לבקבוקים המלצה: החרי שבוע לחזור קרועים מהעבודה לחלוץ נעלים לשבת על הספה להרים רגלים כוס ליקר עם קרח ביד לילגום ולהנות בבקשה שילחו תגובות המתכון נירקח על ידי וחשוב לי לשמוע תגובות (סליחה על שגיעות כתיב אני דיסלקט)

MFlame

New member
נשמע ממש גרוע! - זה כמו...

כמו לימונצ'לו תוצרת בית רק עם 15 כפיות קפה במקום קליפות לימון! בחייאת אנשים אם אתם מביאים מתכון תביאו משו מקורי! אם כבר הוודקה תותים נשמע טוב אבל זה ממש אומלל!

השף רן

New member
תגובה....

קודם כל אתה אומלל 2: זה מתכון מקורי שלי ועד שלא תיתעם אין לך מה ליקטול 3: זה מתכון בסיסי, עלב אפשר ליבנות את הטעם שאתה אוהב אך ביגלל שאתה לא יצירתי בימיוחד אני יעזור לך אפשרויות: -מקל קינמון -מקל ווניל -שמנת -סוכר חום -חלב -שוקולד -אספרסו -רום -חלב קוקוס -לשנות מינונים ועוד הרבה דברים שאפשר לעשות כדי להגיע לטעם הטוב ביותר בישבילך עד כן מותק השף רן

MidNight Flame

New member
אני מאוד אומלל! הכי אומלל בעולם!

לראות כאלו דברים בפורום ורק לשם הויכוח תריץ חיפוש תחת הכותרת "לימונצ'לו" ותראה שחוץ מקפה במקול לימונים לא שינית כלום ושום דבר לא מקורי! מצטער לאכזב אותך...

Crazy_Bitch

New member
מה מקורי ומה נעליים?

מה זה משנה בכלל? נתנו לך מתכון- תגיד תודה וזהו! לא מתאים לך- לא הכריחו אותך להכין ולשתות.

השף רן

New member
תגובה....

אם אתה חושב שזה חזק אתה יכול לשנות מינונים בהצלחה!!! השף רן

למעלה