ליקרים ומה שבינהם..

night mistress

New member
ליקרים ומה שבינהם..

יצא לי אתמול להכיר בחורה מדהימה שמכינה ליקרים בין שאר הדברים המדליקים שהיא יודעת לעשות.. היא לקחה אותי הבייתה למסדר טעימות.. ואני חייבת לומר לכם שמעולם לא טעמתי ליקרים כאלה טעימים..היא הכינה ליקר דבש (שתואר על ידי כזבנג רציני, כל מי שחולה חייב אחד בבית
) היה ליקר ג'ינגר שטעמו היה לימוני בעיקר עקב קליפת לימון שהוכנסה אליו.. ליקר קפה-מעולה
ליקר נענע-מדהים... ליקר פרות יבשים.. ועוד ועוד ועוד ועוד.. בקיצור..עכשיו שלמדתי איך מכינים ליקרים שונים אני הולכת ליישם את זה.. הזמנתי אותה להצטרף לפורום, אני מקווה שהיא תגיע..

marsala

New member
לצרף אותה לפורום

ומייד!! המקבילה הנשית לסניפטרינו היקר
MOSH

night mistress

New member
למפגש הבא אני אכין כמה..

הרעלת קיבה עליכם..השתיה עליי.. חחחחחחחחחחחחחח

night mistress אחרי שלמדת, ../images/Emo26.gif

אולי את מוכנה ללמד גם אותנו..... ולפרט כמה מתכונים להכנת הליקרים המופלאים של חברתך?

night mistress

New member
טוב..אם הבנתי נכון..

לא משנה איזה פרי בוחרים.. לוקחים יחס של 1:1 סוכר ופרי..סוגרים הכל בצנצנת..שמים בבויידם לחודשיים שלושה.. בתום התקופה כשנראה שהפרי ספג את הסוכר סוחטים אותו כהוגן ואז מערבבים את המיץ עם וודקה (לפי הטעם).. כמובן שיכול להיות שאני טועה..
בעצם..כמעט וודאי...

dusa

New member
הזמינו אותי.....

אז באתי!!!!
ומי זה סניפטרינו???

night mistress

New member
יו..את כאן../images/Emo24.gif

לפי מה שהבנתי סנפרטינו (לא יודעת להגות נכון) הייתה דמות מיתולוגית שהייתה אחראית לליקרים והיא לא כאן.. (פששש....עוד רגע ויגייסו אותי לשב"כ עם יכולת הסקת המסקנות שלי)

LaDjA

New member
סניפטר הוא מוותיקי הפורום.

הוא עכשיו בתאילנד, אבל עדיין כותב משם מדי פעם. הוא גם רקח המוני קוקטיילים שונים ומשונים (ביניהם אפילו ליקר לענה - מה שנקרא "כמעט אבסינת'")

MidNight Flame

New member
זה הזמן לספר לכם שקיבלתי בקבוק של..

האבסינת' הלא חוקי! כן כן, אותה גירסא מפוקפקת של 70% אלכוהול שמיוצרת אי שם בארצות רחוקות (צ'כיה למיטב זיכרוני אבל לא זוכר בדיוק מאיפה הבנאדם) אני חייב להודות שפשוט אין לי אומץ לשתות את הדבר הזה! אני מחכה לחבר שיהיה אמיץ מספיק לשתות איתי

כן כן.... גם לי יש...

ירוק 70 % או כמו שאבא שלי קורא לזה "מי אש" ואדום 60% .... את הירוק שתיתי לראשונה בפראג בלוובול זה היה משעשע במקום להוריד בשלוק "התענגתי" על המשקה בפי...

למעלה