איכשהו נראה לי
שאת נתפסת לגיל כמעין תירוץ, "אני כבר מבוגרת מידי, אז חבל על המאמץ", שלא ממש בא לך להתחיל את התהליך אז את מתרצת את זה בגיל. את טועה כאן ובגדול. אני התחלתי את התהליך בשלהי שנות העשרים שלי וזה שינה המון בחיים שלי. גיל 20+ זה לא גיל מבוגר מידי כי אנשים בגיל 20+ עדין ילדים. אם היית בת 65, 70, הייתי אומרת לך, חבל על הזמן, אנשים בגיל הזה מקובעים בדרך שלהם ואי אפשר לשנות אותם, אבל בגילאי 20??? חמודה, אין לך מושג כמה שינויים באישיות שלך את תעברי עם השנים. כל 5 שנים כשאני עורכת חשבון נפש עם עצמי, אני נדהמת לגלות כמה ילדותית הייתי לפני חמש שנים ובטוחה שעכשיו הגעתי לבגרות ויותר אני לא אשתנה, ואז חמש שנים אחרכך אני מגלה שוב את אותו הדבר. לי נראה שכדאי לנסות שהשינוי הזה יהיה גם בשליטה שלך ויוביל אותך אל המטרות שלך. עוד משהו, ככל שהשנים עוברות, הטכנולוגיה מתקדמת ויש יותר פתרונות לבעיות כאלו. גם לאנשים מבוגרים. חבל לא לנצל אותם. את ממש ממש ממש לא חייבת לעשות את זה, מהכרה שלי את עצמי אני מבינה את חוסר היכולת להתחיל בתהליך מתוך הרגשה שזה תהליך מיגע, קשה ומיותר. אני באמת נורא מבינה אותך. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה עם כל מה שתחליטי לעשות.