ליצן עם תעודה...

קרבינוש

New member
איזה קטע ענק היה יכול להיות אם היית

מוציא גם אתה תעודת מתנדב ואומר לו שימתין גם הוא בצד וככה שניכם היתם מנסים "להתנפח" אחד על השני או שהיית בתפקיד והיית מוציא לו תעודה מברר אצל המב"ס שלו ודופק אותו על התחזות

אני בחיים לא אעשה זאת...

ב"ה אני לא אוציא תעודה בחיים אם אני לא ביומן רשום - אין מצב... אולי אגיד בפה "אני כמוך" אבל תעודה? לא אציג... המשטרה גם ככה קורסת, למי יש זמן לתלונות ולהתחזויות וכו'... להבא אם אפול עליו (יתכן ואפשרי) אעבוד שונה - אך הכל תלוי בשעון המתקתק ובזמן הפנוי שלי.

שירןן21

New member
המשטרה גם ככה קורסת?

ומאיפה ההנפצה הזו? אני לא רואה את המפכ"ל שלו בוועדות הצלה של המשטרה, אני לא רואה את השר לבטחון פנים מבקש נדבות ומתריע על כך שבקרוב לא תהיה משטרה.. למשטרה יש עבודה והרבה.. דברים מטופלים בצורה מקצועית למרות הכמות לא מתפשרים על האיכות.. צא מהבועה איש..

יש עודף שוטרים אה? :)

ב"ה בשביל זה שפורצים לך לבית/לרכב, אומרים לך בוא להגיש תלונה במקום לשלוח מז"פ, בשביל זה ניידת מגיעה תוך 5 דקות לזירת פשע.. הכל "תקין". מתוקה, צאי את מהבועה...

שירןן21

New member
ושוב יש לך קשיים בהבנת הניקרא

שהתכוונתי לכמות , התכוונתי לכמות האירועים,פניות אזרחים שצריך לטפל , האיכות היא איכות העבודה המקסימלית שאפשר לתת. וכן.. אם באת לדירה שלך בשעה 23:00 וגילית שפרצו לך אותה אין טעם ששוטר סיור יגיעה אליך הביתה ירשום דו"ח פעולה ואז אתה בכל מקרה מחר תבוא לתחנה להגיש תלונה ואז יבוא מז"פ .. באותה מידה אתה יכול לקבל הנחיות מהמוקדם שלהשתדל שלא לגעת בכלום , נותנים לך ישירות את הטלפון של המז"פ ומחר עצמית אתה ניגש לתחנה להגיש תלונה ,אם הדבר קרה ביום יוצא ישירות תכנאי זיהוי והוא גם לוקח תלונה , לגבי הלילה זה בעייתי לתת ניידת לטובת הגשת תלונה במקום בגלל מצוקת אירועים שיש או החלטות של מדיניות של אותו מרחב.. אם אתה נכה אז כן יבואו אליך הביתה.. לגבי ה 5 דקות לזירת פשע.. אני לא יודעת איך זה אצלכם במג"ב אבל ברגע שיש אירוע חריג ולא משנה אם זה ת.ד עם נפגעים , פורצים, רצח , או אדם קורא לעזרה וכו'.. ניידת מגיע בהקדם האפשרי.. ושוב אם כולם עסוקים אז אין מה לעשות , לא יגידו לאזרח תשמע יש משהו אחר אני חייב לעוף. זה יאלץ להמתין כי פשוט ככה... אבל להגיד שהמשטרה קורסת???? מזל שכבר למדו לבד לקחת את הדברים שלך בערבון מוגבל אחרת אנשים פה באמת היו מאמינים שזהו.. המשטרה שלנו בשלבי קריסה רשמיים..

היא לא בקריסה היא מתפקדת יופי....

ב"ה יש עשרות אלפי שוטרים, המוצבים בכל קרן רחוב, אין פשע, הכל משגשג, מערכת המשפט עובדת כראוי, העבריינים חוששים, הטרור דעך, הלכלכל משגשגת. יש מזרח-תיכון חדש!

שירןן21

New member
בכל המשטרות בעולם זה ככה

זה שאין שוטר בכל קרן רחוב זה לא אומר שהמשטרה קורסת.. , מערכת בתי המשפט לא ממש קשורה.. הכלכלה?? כן שכחתח שגם התיק הזה הוא על גב המשטרה..

benzvie

New member
לשירן 21

1. ציטוט "אני לא רואה את המפכ"ל שלו בוועדות הצלה של המשטרה" כי עוד לא הקימו את הוועדה הזו אבל לא רחוק היום. 2.ציטוט "אני לא רואה את השר לבטחון פנים מבקש נדבות ומתריע על כך שבקרוב לא תהיה משטרה" כי גם הוא מאט יהיה על דוכן העדים בוועדת החקירה על תיפקוד המישטרה. 3 .ציטוט "דברים מטופלים בצורה מקצועית למרות הכמות לא מתפשרים על האיכות.." מי שנימצא בבועה זה את/ה השוטרים היום בעים לעבודה לא באים לעבוד עושים את המינימום הנידרש גם מיקצועית והיותר גרוע גם האישית !!! ולסיום בדיחה שאם לא הייתה כמעט נכונה הייתי צוחק וזה הולך ככה- אזרח מקשר למישטרה ומדיע להם שהוא רואה פורצים ניכנס לו למחסן שישלחו ניידת במוקד אמרו לו אין ניידות פנויות, לאחר 5 דקות מתקשר שנית ומודיע למוקד שאין צורך בניידת "יריתי בהם" הוא אומר תוך 10 דקות מתיצבות 6 ניידות כולל המפקד, וראים את הפורצים חיים שאלו את המיתלונן למה אמרת שירית בהם ? ואז הוא שאל "למה אמרתם שאין ניידות הינה יש כאן 6 ניידות" ותחשב/י על זה

שירןן21

New member
טוב אז ככה

תמיד יש מה לשפר בכל מקום ובכל מערכת, אני לא נכנסת איתך לדקויות של אירוע פורצים מי מושך וכמה .. אני רק יודעת שכשיש ניידות מושכים.. שוטר לא ימשיך לטייל לו ברכב ישמע כל אירוע שהוא ויגיד אני לא פנוי.. את אולי המתנדבים מרשים לעצמם לעשות לא השוטרים - לגבי שירות טוב שהמשטרה נותת , אז כן אני לא מתביישת להגיד צריך להיות שיפור , אבל מצד שני השיפור הזה ניראה בשטח למשל במשטרת מחוז ת"א http://www.telaviv.police.gov.il/index.asp?id=148&year=2006 בכל מערכת יש את מי שיבוא ממורמר ויעשה מינימום של עבודה ההבדל במשטרה הוא שפה יש פיקוח על עבודת השוטר ותמיד אפשר לדרוש הסברים ותאמין לי שהיום כבר דורשים הסברים על כל דבר.. ולגבי הבדיחה שסיפרת , אני יכולה לתת לך 100 דוגמאות אחרות.. אבל זה לא הוויכוח פה.. המשטרה לא בשלבי קירסה, אולי היא במעמסה של נטל רב , העבודה שעושים היא עבודת נמלים איטית או איך שלא תרצו.. לקרוס היא בוודאי שלא.. ולגבי הוודעות פה באמת גרמת לי לצחוק ממך.. ועדות של תפקוד המשטרה יש ותמיד יהיו זה לא דבר חדש.. קצת התבלבלת בין וועדה לחקירות פעילות והתנהלות המשטרה במקרים מסויימים לבין , ועדות חירום הצלה של גורם מסויים כמו שעשו בבתי החולים לפני מספר שנים..

בקשר לבדיחה

אני לא זוכר אם זאת הפעם ה12 או ה21 שכתבו את הבדיחה בשלושה השנים האחרונות. מישהו יכול לעזור לי?

למעלה