ליצן עם תעודה...

ליצן עם תעודה...

ב"ה הבוקר בשעה 09:45 יצאתי מהמושב צפריה, לכיוון כביש 412. בצומת היציאה מהישוב (לא ברמזורים!) עמדו שני חברה, עם מדים ועליהם אפוד צהוב זוהר, כובעים כשל שוטרים (כובע הבד שכתוב משטרה). וכיוונו את התנועה. (הם היו סדרנים של חברת מע"צ עם מדים דמוי שוטר). אני, שבאתי לצאת מצפריה ולפנות שמאלה, סימנו לי לעצור על מנת לאפשר לתנועה מכיוון אחיעזר ל-412, ומ-412 לאחיעזר להמשיך ישר. עצרתי כמו ילד טוב, ואז קריאה במירס. אני (עומד עם אמברקס!) עונה למירס, מדבר, מדבר ומדבר... לידי עומד רוכב אופנוע, שמסתכל עלי, אני מביט בו בחזרה וממשיך לדבר בלי להתייחס. סדרני הכביש, סימנו לי לנסוע, החזרתי המירס למקום, הורדתי אמברקס ואני מתחיל בנסיעה. ולפתע, רוכב האופנוע מסמן לי לעצור בצד. המשכתי בנסיעה עד הירידה מגשר-הרכבת, ומיד בשולי הכביש עצרתי לבדוק מה רצה הבחור. הוא עוצר את האופנוע מאחורי, מוריד את הקסדה ברוב חשיבות, מסדר את החגורה עם האקדח (דואג להבליט את האקדח) אני פותח את החלון והוא עושה לי 'תביא רשיון נהיגה'. עניתי לו: "מי אתה?" - הוא שלף לי תעודת מתנדב משא"ז. הסתכלתי עליו, אמרתי לו "לא רוצה" ובאתי לסגור החלון. - הליצן נתן "פיצוץ" עם היד לאוטו. עצרתי קצת בקריזה, ואמרתי לו עוד מכה אחת אתה גמור עוף לי מהעיניים. הוא "רשם" את המספר ואמר "עוד נסגור חשבון". יש לי את המספר של הליצן גם וגם את השם שלו... לא הזדהתי כמתנדב ולא נעלים - אין סיבה שאדם על אזרחי יעצור אותי ויבקש תעודות, יזדהה כמתנדב ואני אמסור פרטים - שישכח מזה. לוּ היה לי טיפה זמן מיותר הייתי מזעיק ניידת לשם - אך מיהרתי מאד והמשכתי בנסיעה. חברים, ראיתם משהו? התעודה שבכיס היא כלום - היא רק שאנחנו בתפקיד. תמשיכו לנסוע. ובטח שאל תתנו מכה לרכב - כי זה יכול להגמר רע מאד.

760

New member
איציק, תגיש תלונה !

מדובר פה בהתחזות ותקיפה. מתנדבים רקובים כאלה, מבאישים את המשא"ז כולו ומוציאים שם רע למערכת. חובה עלינו כמתנדבים להוקיע אנשים כאלה וחובה על המערכת להעניש אותם. זכורה לי ההתרעמות פה על אבו שפם (שלא בצדק לדעתי), אך אני חושב שגם אתה צריך לפרסם את פרטיו ופרטים מזהים עליו האדם הוא עבריין המתחזה לשוטר ומעכב אזרחים (שלילת חרות - חוק יסוד) ללא סמכות. מן הראוי להזהיר את הציבור מאדם שכזה, שכפי הנראה, זו אינה הפעם הראשונה ולא האחרונה....

שלום30

New member
האגו שלו יצא מכלל שליטה

אנשים כאלה צריך לגמד ולקחת מהם כל תעודה הנותנת להם סמכות. אני בשביל הקטע ואם היה לי זמן, הייתי הולך בראש שלו לראות מה הוא רוצה ומה יעשה ורק בסף טורק לו את הדלת בפרצוף או מזמין שוטר. (ואפילו מצלם אותו דרך הסלולרי למזכרת
)

UTM

New member
מצד שני (ורק אולי)

מצד שני, ורק אולי, הליצן הנ"ל היה בתפקיד? אם כן Kיציק, אתה בבעיה (אי ציות להוראות שוטר וגו') לא סביר, אבל אפשרי. אני הייתי שואל אותו במה העניין, ואז אם הוא בתפקיד, מאיזה בסיס, ומאיזו שעה. ואם הוא לא בתפקיד, אפשר להודיע לו שהוא מתחזה, ושזו עברה פלילית. ואם הוא מתווכח, לרשום פרטים ולהעביר ליחידה שלו (היות וזה תפקידם לחנך אותו). -- פרקליט השטן ושות'...

מתנדב שפועל לבד?!

ב"ה קשה לי להאמין שמתנדב בסיור פועל לבד, בלי קשר על אופנוע. משהו לא מריח לי. אם הוא באמת בתפקיד ולא צייתתי לשוטר - מגיע לי לחטוף - ואחטוף על כך. אשלם את המחיר. אך לא ממש נראה לי שהוא היה בתפקיד. ימים יגידו.

טוב שהלכת ולא התעסקת איתו

הלוואי וזה סתם רמאי ושלא יעשו לך בעיות על מה גם הוא יעשה לך בעיות ? על זה שכאילו דברת במירס באמצע הנסיעה

benzvie

New member
ל - UTM

אין מצב שמתנדב עובד לבד ועוד על אזרחי עם אופנוע אזרחי !!!! בניגוד מוחלט לנוהלי אק"מ

ליאור451

New member
היה לי מצב דומה - תופעה מדאיגה

הייתי במילואים בבט"שית לפני כמה שנים (בתור מאגיסט) ועצר לידנו איש ברכב אזרחי עם משפחה, אפוד משטרה על הכיסא והתחיל "לברך אותנו" בגלל אילושהן בעיות תעבורה לכאורה. שאלתי אותו אם יש לו תעודה מזהה והוא הציג תעודת מתנדב משא"ז. לאחר מכן שאלתי באיזה יומן הוא רשום ומיד יצאה לו הרוח מהמפרשים. הוא הבטיח כמובן שעוד ישמע מאתנו, ובינתיים דאגתי שלנהג הבט"שית יהיו הפרטים המזהים של אותו המתנדב. חבר'ה, נא לחנך את החברים שלכם שמי שמתנהג בצורה לא אתית ולא חוקית מביא קלון לכל המשא"ז.

אבו שפם

New member
חברים גם שאתם במשמרת...קודם כל ...

בזמן בדיקת אזרח...חובה אליכם להזדהות קודם ... במיוחד שאתם על אזרחי.... תזכרו תמיד ...נימוס אלמנטרי קודם כל.... אנחנו משרתי הציבור ....כשאנו בתפקיד.... ולא להפך.... איציק...מה שלא יהיה לא להרים יד... בפעם הבאה גם כשאתה ממהר תזמין ניידת על המקום.... ועכשיו במקביל תעביר מכתב לראש אק"ם....אישית הוא יטופל במיידי.... בגלל כאלה לכולנו יוצא שם רע בציבור....

לא להרים יד?!

ב"ה היה נותן עוד מכה לאוטו, הייתי נכנס באופנוע שלו ברוורס עצבני ומעיף לו אותו לכל הרוחות. אזרח שירים ידיים יחטוף - אני לא יוזם בלאגן ראשון - אך לא נשאר עם ידיים בכיסים. שצריך מחזירים - ואם צריך מוציאים גם אלה מהאוטו וחובטים. נמאס להיות מהצד הפראייר שחוטף ושותק - צריך? יש ידיים, יש אלה, ויש הכל אפשר להחזיר. לא מגיש לא תלונה ולא נעלים - במידה ויגיע לי משהו אבדוק זאת עם העו"ד שלי. אם הוא היה באמת בתפקיד, והתברר שאני שגיתי והוא צדק. אתנצל בפניו ואקבל את המגיע לי. לא נראה לי שאקבל משהו - ולכן אין סיבה להתחיל להכנס למגננה. הסיפור מתועד פה בפורום - ותמיד אפשר להכנס ולראות את התאריך שזה נכתב ולא "פוברק" משהו. יאללה, יש ערב למתמידים אצלנו - עפתי לטחון איזה סטייק טוב..

נראה לי מסיבה אחרת :))

ב"ה וכן, אם שוטר/ת במחסום יבקשו ממני תעודות, אעצור, אדומם מנוע,אביא להם כל מה שהם רוצים. גם בקבוק קולה קר שאשלוף ממקרר הרכב.... יקבלו הכל... אבל ליצן על אופנוע?! נו דחליק... ד.א. אם אני נראה שב"ח יש קצינים שנראים מתאבדים... : )))

אממ... למען האמת?

ב"ה כי סתם בא לי לשמוע מוזיקה טובה. חזרתי מאירוע וטיפה שתיתי - הראש קצת דופק לי ככה שאחכה שיעבור ואכנס לישון.

שירןן21

New member
הייתי ממליצה לך לשתות קפה אבל אז

לא תרדם.. תשתה לך משהו קר .. נסה להירדם.. בכל מקרה אני זזתי לישון , נדבר... אדיוס אמיגוס..!

איציק תמיד אמרנו שאתה דומה לכפר ../images/Emo3.gif

תאמת הייתי נכנס באותו מתנדב אין לו אף סמכות (או שהוא עבד בסמוי) את זה אי אפשר לדעת אבל מה תברר דרך הממונים שלו

אם עובדים סמוי...

אז במקום להציג תעודה או אקדח שלכולנו יש. עדיף להציג מכשיר קשר שאז ידעו שאתם בתפקיד. שבת שלום.

למעלה