ליצ'י, הנקמה..!!!

Twinsen2005

New member
ליצ'י, הנקמה..!!!

היום בבוקר, אחרי שחזרתי בחמש בבוקר, החליטה החמוסה המפלצתית שהיא מתעוררת לה מוקדם ומתחילה לשחק בכלוב בקולי קולות! מה שהוביל לגירוש הכלוב מהחדר לשולחן בגג... היה קר יחסית אז לא דאגתי. רק שאחרי שעתיים של שינה כבר חשתי שמתקרבות שעות הצהריים ופחדתי שהשמש תצא ולליצ'י יהיה חם. מה שהוביל להחזרה מיידית לחדר, פעולה שגרמה לליצ'י להבין שאני ער ולהתחיל לבכות שהיא רוצה החוצה.. אני נשבע שלפי המבט שלה היא העבירה לי מסר "אני מבטיחה לא להציק!"... מ-מ-ש!!! שחררתי אותה וכל מה שאני זוכר זה אותי מתבכיין במיטה כי חמוסה שמן צועק לי באוזן "קפוץ! קפוץ! בוא נקפוץ ביחד! איזה כיף!"... כבר לא יכולתי לחזור לישון אבל הבהמה הקטנה שהספיקה לעשות בלאגן עכשיו ניזכרה לחזור לכלוב לישון! ועל זה אומרים "חתיכת חמוסה..."... אז לקחתי את המצלמה... והחלטתי שזמן נקמה הגיע... קבלו את התמונה הראשונה, ליצ'י ישנה על הפליז פלאפון שלה ועל חולצת פלאפון ליגת העל שלה!

Sweet Fantasy

New member
מסוכן מאוד מה שעשית

היא יכולה בקלות לחטוף מחלה ככה.. המעברים האלה מחום לקור ממש לא בריאים ומשהו שלא הבנת, חמוסים אוהבים קור, אבל לא צריך להגזים
בכל אופן להשתדל לא לעשות מעברים חדים בין חום לקור, להבא..

Twinsen2005

New member
אבל הרסת לי את הרצף תמונות :(

היה מזג אוויר נעים לא קור קור... אחרת לא הייתי מוציא... אופפפפפפפפפפפפפפפפפףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Twinsen2005

New member
מיכלוס..

הוא עושה לי בעיה עם התמונות ולא מעלה אותן והם בגודל המתאים... ההורים שלו אחים!

Twinsen2005

New member
פחות מ-250... כמו שהם כתבו...

מה גם שיש כאן בפורום תמונות שעוברות את זה במשקל שלהם... מוזר לא?

Sweet Fantasy

New member
אין תמונה שעוברת את זה

ע"ג הפורום בקשר ל250 לפעמים במאפיינים זה נרא הלמשל שהתמונה שוקלת 220 אבל בעצם היא שוקלת 250 (סתם דוגמא) תסתכל יש size ו- size on disk ה2 זה הגודל בעת השליחה.. בכל מקרה פתח את התמונה בצייר תלחץ ctrl+W וכשנפתח החלון פשוט תעשה OK ותשמור בלי לשנות כלום (אלא אם באמת בא לך להקטין קצת, בדר'כ 80% מספיקים)

Twinsen2005

New member
ניסיון להמשיך... והמלצה חמה!

קניתי לה קופסת חול פינתית שנועדה במיוחד לחמוסים. מי שלא מכיר אותה שירוץ לחפש אותה בחנויות! היא חוסכת המון מקום בכלוב והיא מתאימה במיוחד לחמוסים. קל ה-ר-ב-ה יותר לנקות את הכלוב כשכל מה אתה צריך לעשות זה להוציא ולישטוף את הקופסה במקום להתחיל להתעסק עם הדבקת עיתונים וכאלה, משהו שגם מכער את הכלוב. ונמשיך...

Sweet Fantasy

New member
כבר מזמן טעתי שעיתונים זה

במילים פשוטות - גועל נפש.. אתה לא משתמש בחול?
בקשר לארגז הפינתי אני דווקא לא הסתדרתי איתו והוצאתי אותו מהכלוב.

Twinsen2005

New member
המשך ותשובה למיכל...

בארגז עצמו היו עיתונים.. הייתי שם מסביב לארגז בגלל שהיא הייתה מפספסת החוצה ואז זה אומר לשטוף את כל הכלוב כל יום.. היא ממש סבבה איתו...

Twinsen2005

New member
מיכל...

איזה נודניק אני? תרגישי חופשי למחוק את התגובה הזאת וזאת שלפניה... יייפייי...

Twinsen2005

New member
ועוד אחתתתתתתתתתת

תסתכלו על הפרצוף הזה... תסתכלו... איך אפשר להגיד לה לא? ... כזאת שמנה קטנה שבא לי למחוץ אותה למוות... יווווווווווווו חחחח

Twinsen2005

New member
מתכון להכנת תיק...

הכנתי לליצ'י תיק משלה.. הוא היה התיק חדר כושר שלי עד שהבנתי שכל הפעמים האלה שנתתי לה להיכנס ולשחק בו, היא פשוט אירגנה לעצמה כניסה פרטית מהכיס הגדול לכיס הקטן ופשוט קרעה לי אותו מבפנים לגמרה... לכן שמתי בו המון צעצועים שלה ושקיות, וזה התיק שלה.. היעילות? 1. היא חייה בסרט שהיא הורסת לי משהו. 2. היא מבלה שם ה-מ-ו-ן זמן בלעשות עוד הרס. 3. התיק של CAMEL מקבל פחות יחס כי הוא פחות מעניין.

Twinsen2005

New member
המשך...

יאאאאאאאאאא... מה זה פלאפון חדש? תביא להריח... אפשר לנשוך את זה? מתי אני הורסת את זה?

Twinsen2005

New member
ועודדדדדדד...

זאת הכרית שלך נכון? יש לזה פתח? אפשר להיכנס בזה ? מה זה עושה? מה יקרה אם אני אדחוף את זה מהמיטה?

Twinsen2005

New member
ועוד אחד...

מה זה החוט הזה? אם אני לוקחת את זה לתיק שלי אתה כועס?

למעלה