ליצירתיים שבינכם

yariv t

New member
ליצירתיים שבינכם

אני לא יודע איך אבל אם מישהו יכול "לצבוע את התמונה זה יהיה מגניב לראות מה אפשר לעשות עם קצת צבע בכיכר אתרים.

mikion4

New member
עשיתי משהו לא יצא לי משהו

אני לא גרפיקאי כל כך גדול וחוץ מזה כמעט ולא השקעתי יש חלקים שלא שיניתי אבל עדיין אשמח לקבל תגובות

kyle

New member
חחח יפה!../images/Emo13.gif

מה עם הרחוב המסכן?

yariv t

New member
למה מישהו בעיריה לא חושב על זה?

תראו איך קצת צבע משנה הרבהההההההההההה

yariv t

New member
mikion תשמעעעעעעעעע

חחחחחח בחיי שהצלחת "להדליק" אותי עם זה......אם בא לך יש למטה תמונה של עריית ת"א בשחור לבן.....תשפץ אותה למענינו pleaseeeeeeeeee

mikion4

New member
כן

ולא ציפיתי שאלה יהיו התוגבות שלכם כי אני מסוגל לעשות דברים יותר יפים מאלה:) בכל זאת תודה רבה

yariv t

New member
נוו...למה אתה מחכה? תעשה תעשה......

יש למטה בדף כמה תמונות ש/ל ...."יאללה" לעבודה. יש את "לא נישכח ולא ניסלח" שלי ושם יש את ע. תל אביב אז תעשה את העבודה שהעירייה לא עושה(שיפוץ)

mikion4

New member
חחח סבבה/

סבבה אבל אני רואה כרגע את המשחק אחרי המשחק

mikion4

New member
אה ועוד משהו

orangecalx מה שעשית מפחינת גרפית יצא יפה מאוד אבל הרעיון לא היה משהו גבר

W i n d e r

New member
יפה באמת! תמשיך את הראשון

אנשים כמוך צריכים להיות המהנדסים של העיר. lol

orangecalx

New member
זה סתם משחק של צבעים

בשביל לשקם את כיכר אתרים צריך "קצת" יותר מלמרוח צבעים על הקולוסאום המסכן. כמו שידוע לכולנו, הבעיה היא במבנה המסחרי שליד. חבל באמת שהקולוסאום עומד לו נטוש ושרוף, שיפתחו שם איזה אינטרנט-קפה או מקדונדלס, משהו שיושביו לא צריכים נוף לים, אבל בכל זאת מקום יחודי.

yariv t

New member
../images/Emo10.giforangecalx נכון מאוד.........

המקום הזה צועק ל"בעלים" שיעשו בו משהו. אני ממש מתבייש מהתיירים שרואים את זה....ככה אנחנו ניראים. הכיכר הזו היא הדבר הכי מקורי שיש פה אבל גם הכי לא מנוצל . "חבל על הזמן" עם מה שאפשר לעשות שם,בקלות אפשר להסב את הקומות המיסחריות למן קניון קטן על הים.....חבל..חבל..חבל כניראה שהיתרגלנו לטינופת ולעזובה. דראקקקקקקקקקקקק

orangecalx

New member
ממש ביירות

נכון, יש באמת הבדל בין מבנה כזה או אחר שלא מוצא חן בעיני תושבים, לבין מבנה שעומד לו שם שרוף באמצע תל אביב. פשוט בושה וחרפה, כאילו אנחנו נמצאים במלחמה, ממש ביירות של שנות השמונים. (טוב, האמת שאנחנו באמת במלחמה)

למעלה