ליצור setup

• פותח הנושא luca
  • פורסם בתאריך

luca

New member
ליצור setup

מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצרת setup לפרוייקט שבניתי איפה אני יכולה לקרוא על זה

michn

New member
אשף אריזה

יש אשף אריזה נוח ביותר שהופך את הפרוייקט לקבצי התקנת פרוייקט. פשוט תלכי ל:Start>Programs>Microsoft Visual Studio 6.0>Microsoft Visual Studio 6.0 Tools>Package & Deployment Wizard האשף ינחה אותך בדיוק מה לעשות.

Bundy49

New member
מקווה שיעזור...

כדי ליצור Setup צריך להפעיל את אשף ה - Package & Deployment Wizard האשף מאוד ברור ונוח לשימוש, אבל אם את צריכה עזרה בו אז הנה כמה דברים חשובים: בדף הראשון בוחרים את הפרוייקט שאליו רוצים לעשות את ה Setup רצוי שיהיה קובץ exe בסיפריה של הפרויקט, אם אין האשף יצור אותו, אבל עדיף ליצור אותו דרך התוכנה ולא על ידי האשף ואז לוחצים על ה Package משם הכל ממש פשוט וצריך רק לעבור על הסעיפים בסעיף Incluse Files אפשר להוסיף קבצים שאת רוצה שיהיו מצורפים ל Setup כאן אפשר להכניס קובץ ReadMe וקבצי מוזיקה וסרטים בסעיף Cab Options בוחרים איזה סוג של קובץ ליצור - קובץ אחד גדול, או לחלק את זה לקבצים קטנים שיכנסו בדיסקטים בסעיף Install locations - קובעים איפה כל קובץ יותקן כתבתי רק את הסעיפים החשובים, יש עוד הרבה סעיפים אבל הם ממש קלים להבנה אבל אם יש לך בעיות את יכולה לשאול, אני מקווה שעזרתי ולא קישקשתי סתם... בהצלחה

meravsha

New member
כשהפרויקט מורכב אז תמיד יש בעיה עםק

חבילת ההתקנה לא תמיד מצליחה כשמשתמשים ב-ADO ובכמה ActivX שייכים לא יודעת למה אבל יש תמיד הודעות שגיאה של כמה קבצי DLL או TLB

ShloMix

New member
אשף-התקנות מעולה !!!

את יכולה להוריד מהאתר Goop.co.il את אשף ההתקנות המעולה SSetup2001. תוכנה פשוט מעולה (תצטרכי רק למצוא את הקראק). התוכנה נותנת מגוון אפשרויות שה-SetUp Wizzard של VB לא נותן.

יש עוד אשף התקנות מעולה

install shield שמעתי שזאת תוכנה מעולה. ניתן לקנות אותה מכלנית ב 990$ לא כולל מע``מ. מגזימים... ניר

למעלה