ליפני הטיסה!! חשיפה!!!!! הנה התמונה הידועה....
M missundaztood New member 19/9/02 #2 וואי את מה זה מוכרת לי! הכרתי פעם מישהי שקוראים לה עפרי והיא גרה ליד אילת...זו לא את נכון? בעצם זו לא יכולה להיות את כי הגיל לא מתאים אבל אתן כ"כ דמות!
וואי את מה זה מוכרת לי! הכרתי פעם מישהי שקוראים לה עפרי והיא גרה ליד אילת...זו לא את נכון? בעצם זו לא יכולה להיות את כי הגיל לא מתאים אבל אתן כ"כ דמות!
ע עפריקי New member 19/9/02 #3 אויש.... התמונה השניה לא עולה=( תגיד- זה אמור להיות מחמאה?! אני גרה באשקלון,אפעם לא גרתי ליד אילת או משהו כזה=\-
אויש.... התמונה השניה לא עולה=( תגיד- זה אמור להיות מחמאה?! אני גרה באשקלון,אפעם לא גרתי ליד אילת או משהו כזה=\-
M missundaztood New member 19/9/02 #5 תפתח את הקובץ ומחק את הנקודה בסוף הכתובת ועפרי, היא הייתה מ-א-ו-ד יפה לדעתי ואת ממש דומה לה אז את יכולה לקבל את זה בתור מחמאה
תפתח את הקובץ ומחק את הנקודה בסוף הכתובת ועפרי, היא הייתה מ-א-ו-ד יפה לדעתי ואת ממש דומה לה אז את יכולה לקבל את זה בתור מחמאה
מ מעין_נשמה New member 19/9/02 #8 עפריקי, רק דבר אחד יש לי להגיד לך כוסית רוצה בטוסיק? חח אני לא לסבית אבל אני לא יתנגד לעשות עוד פעם אורגיה (אהם שירה, דנית, פולי)
עפריקי, רק דבר אחד יש לי להגיד לך כוסית רוצה בטוסיק? חח אני לא לסבית אבל אני לא יתנגד לעשות עוד פעם אורגיה (אהם שירה, דנית, פולי)
ח חנבה ושמה שירה New member 19/9/02 #10 *מתחילה לשרוק* כוסית../images/Emo70.gif ומעין-אני לא הולכת שוב להגשים את החלומות הכחולים לשך כדי שתאונני מול המסך.... או שמישו אחר יאונן מול המסך... תודה ושלום
*מתחילה לשרוק* כוסית../images/Emo70.gif ומעין-אני לא הולכת שוב להגשים את החלומות הכחולים לשך כדי שתאונני מול המסך.... או שמישו אחר יאונן מול המסך... תודה ושלום