ליפול ולקום

ליפול ולקום

אז למי שלא זוכרת,אני לפני שבועים פוטרתי ממאפייה שהיתי בה כמעט חודש. אילו הוא לא היה מפטר אותי היתי הולכת כבר בעצמי,אלא שחרקתי שינים חזק ושוב חזק
ושתקתי. מעובדת יצור הוא עשה אותי "סודנית" הן לנקות את המשרד שלו הן לנקות כלים ושאני אומרת כלים אני אומרת ערמות ענקיות של כלים שלא היו נגמרים.
כתוצאה מכך היתה לי תקופה שלא יכולתי אפילו לשטוף ידים וזה הכאיב לי בצורה בלתי רגילה ויצא שניקתי ידים עם מגבון או לא שטפתי אותם עם מים אלא עם בקבוקן עם אלכוהול לחיטוי ידים.

אני שתקתי,גם כי באתי מטעם גיס שלי ורציתי להוכיח לעצמי והן לסביבתי שהתשנתי אחרי הגעתי מצרפת,בסוף יצא שלא

אותה תקופה מאוד היה לי קשה הקשר שלי עם גבר שלי,כי הייתי מגיעה אליו,ולא היו כמה דקות שהיתי נשפכת ואם לא מתעקש להעיר לאכול,היתי ישנה הרבה מאוד שעות. הוא מצידו תמיד צייד אותי בארוחת טעימות עם פתקים מלבבים נפש,ותמיד אהב שלמרות הכול הגעתי אליו ,גם אם זה צריך מקלחת ולישון וצריך להיות מעט זמן ערני יחדיו.

הפסקתי להתאמן קרוב לחודש,לאט לאט אני חוזרת להתאמן. הבחנתי כבר שהשמנתי וזה לא אסתטי כול כך(לא שהייתי ממש רזה ,אבל היתי חטובה יותר ממה.
בכנות,זה לא בגלל הגבר שלי,שמצידו לא מבין למה אני בדאון,כבר שבועים .
מתייחס אלי בסלחנות מקסמילית,שמעוררת הערצה,מצד חברות שלי וידידים שלי.
ועל כך כמובן אני מודה לו מאוד.

בינתים נרשמתי לכול האדם באזורי והיתי בלשכת העבודה שבינתים עוד לא יצא לי להתקבל לשום מקום. אבל היתי בכמה ראינות עבודה שהשארתי רושם חיובי ,אבל אני ממשיכה לחפש כי שום מקום לא באמת נמצאתי מתאימה,כי אם יש כמה ראינות שזומנתי כבר לשלב השני.
ראינות עם מנהלת סניף ורכזת מטעם החברה שאליה היתי.

התחלתי לחשוב שזמן אני בבית ועוד לא עובדת להתחיל ללמוד קורס סייעות רופאי שינים מטעם משרד הבריאות,קורס תובעני,שגם תעמיד את בפני התחלות טובות ובריאות.
הן במישור האישי והן הזוגי.

אשמח לשמוע את דעתכן הכנה
עוגי'ה

arieshor

New member
גברת עוגיה

היי גברת עוגיה

שהיה לך בהצלחה בקורס סייעות רופאי שיניים .

טוב שיש לך גבר כמו שאת רוצה .

את יכולה לעשות החלטה לעבוד או לעבוד בסייעות רופאי שיניים .

גברת עוגיה תפתחי דף חדש . הלוואי שכל מה שתעשי שתנגעי שתצליחי .

כל הכבוד לך

גברת עוגיה, לדעתי את מתמודדת יפה מאוד עם הקשיים שהחיים מזמנים, לא מרימה ידיים, ממשיכה הלאה, אם ברעיונות חדשים ואם במעשים, באמת חזקי ואמצי והמשיכי הלאה

למעלה