ליעל שלום רב!

leonab

New member
ליעל שלום רב!../images/Emo39.gif

אני בת 29 שוקלת 90 על 1.60 ס"מ לאחר דיאטות חוזרות ונשנות ב 7 השנים האחרונות בהם ירדתי לאט מאוד במשקל אני עומדת להתחיל לעשות דיאטה שמבוססת על מזון עתיר מים (ירקות ופירות) וכן תוספת יומית של פחמימות, אני מאוד מתעניינת בתוספי מזון ומינרלים שעוזרים לנקות את הכבד המעיים ושאר הגוף מרעלים כמו שומנים מטיגון שאני צרכתי, וכן ממתיקים מלאכותיים וקפאין,לכן נכנסתי לאתר של תוספי תזונה וראיתי המוןןןןןןןן מוצרים וקשה לי להחליט מה טוב בשבילי ואני מעוניינת בבקשה שתבדקי את הרשימה ותמליצי לי מה לעשות: לניקוי הגוף ועזרה בהרזיה: כרום פיקולינט אנזימי עיכול Di-Aid זרעי פסיליום Psyllium Husks 500 סופר איזופלבון סויה Super Soy Isoflavones קומפלקס צמחים Herbal Detox Complex תה ירוק לסוגיו כמו כן מגבלותי הרפואיים הנוספים הם: תת פעילות בלוטת התריס אי סדירות במחזור בחודשים האחרונים: תמצית דונג קוואי סופר איזופלבון סויה Super Soy Isoflavone קומפלקס צמחים Herbal Female Comple תודה!!!!

leonab

זה לא יהיה רציני לתת לך תפריט ותוספי מזון מבלי לראות אותך ולתשאל אותך - קל וחומר עם בעיות כמו בלוטת התרים ואי סדירות הורמונלית. ממליצה לך בחום לגשת לתזונאית ולנטאורופתית ע"מ שיבנו לך תזונה נכונה ( ושימי לב לסמנטיקה של תזונה מול דיאטה..) לדיקור יש אפשרות לסייע בירידה במשקל תוך כדי עבודת הרגעה ( מוריד את האכילה מתוך עצבנות ..) וחיזוק אנרגטי של מערכת העיכול ( מאזנים את חילוף חומרים ואת פעולת המעיים). בכל מקרה הייתי ממליצה על הדרכה מקצועית. שבוע טוב ובהצלחה יעל

m_katzmann

New member
הבעיה מתחילה בראש לא בבטן

אני רק רוצה להזכיר לך שכל בעיה של השמנה מתחילה קודם בראש ולכן ניקוי הגוף בלי התייחסות לסיבה שהביאה אותך להשמנה ולסבל בשנים האחרונות - יהיה טיפול זמני בלבד. מאיה

debby12

New member
מנהל
וגם

תקפידי לעקוב ולראות שתת הפעילות של בלוטת התריס מאוזנת היטב (בדיקת דם ל-TSH). אם התת פעילות לא מאוזנת יהיה לך מאוד מאוד קשה לרדת במשקל. בהצלחה לך

למעלה