ליעל קליימן

pooggi

New member
ליעל קליימן

אני חולה במחלת דלקתית של המעיים בשם מחלת קרוהן. עקב המחלה יש לי כרגע פיסטולה,שזה מעבר לא נורמלי בין המעי לשלפוחית השתן כתוצאה מהדבקות המעי לשלפוחית. שאלתי היא האם ניתן לעשות משהו כדי לסגור את הפיסטולה איכשהו לפני שאני עושה ניתוח לכריתה של חלק מהמעיים שכולל את הפיסטולה? תודה מראש. אילן.

אילן,

קרוהן הינה מחלה קשה גם ברפואה המשלימה אחוזי ההצלחה אינם מהגבוהים ביותר אם כי הרבה יותר מחוסר האונים של הרפואה הקוננונציונלית. מכיוון שאינני בקיאה במצבך וגם לא במצב הפיסטולה קשה לי לאמר לך האם להכנס לניתוח או לא .. אבל - אם יש באפשרותך לדחות את הניתוח בחודשיים שלושה שווה , שווה , שווה להגיע למטפל רב תחומי עם התמחות בדיקור וצימחי מרפא .. הרבה בריאותיעל

pooggi

New member
לגבי מטפל רב תחומי

יש ליד הבית שלי מרפאה של רפואה משלימה של קופת חולים מאוחדת.אם זה בסדר לאיזה תחום אני צריך לפנות שם. ואם לא ..האם את יכולה להמליץ לי על מטפל כזה.?

dudi adler

New member
אילן

טיפלתי באדם עם פארקינסון שבנו סובל מקרוהן. בנו צורך תזונה מיוחדת ועכשיו הוא בלי סימפטומים בכלל כבר זמן רב. אם אתה רוצה פנה אלי ואשתדל לקשר אתכם. דודי. אגב,גם לרפלקסולוגיה הצלחה בנושא קרוהן תרגיש טוב.

pooggi

New member
לגבי רפלקסולוגיה ותזונה

שמעתי כבר על דיאטה שנקראת דיאטת הפחמימות .אולי לזה התכוונת.זה נראה משהו שנהיה פופולרי בקרב חולי קרוהן כל הנושא של תזונה מיוחדת. לגבי רפלקסולוגיה - על איזה הצלחה או שיפור אתה מדבר?

dudi adler

New member
אילן

לגבי התזונה: פייר? לא יודע בדיוק,האבא סיפר לי את זה.לא מתמצא. לגבי הטיפול,שולח לך מסר דודי

למעלה