ליעל ולכולם

ליעל ולכולם

אני חייב לכתוב את זה כי ככה אני, נמאם לי מהציד שנעשה כאן, איזה עובר אורח שואל שאלה, ואיזה מטפל/ת עונה לו, אח"כ מטפל/ת אחר עונה לו גם רק מהכיון של השיטה שלו ואז עוד אחד ועוד אחר (לא שידע רחב זה רע) רק שזה נראה כמו צייד (או שוק תבאו אלי אצלי הכי טוב) אם נותנים עצה ויש דברים כללים שניתן להגיד לזה ששואל מה לעשות עד שהוא יחליט לללכת למטפל (ולא משנה באיזה שיטה) זה תקין אבל לפעמים זה נראה כמו נשר עט על נבלה. ומה עם הפירסומות נילוות וכו´ בצורת של חתימות אישיות? ודבר אחד נוסף משהי שאלה שאלה על סבתא ומיד משהו קפץ וחיפש רקע רגשי - עכשיו נאמר שהשואלת בסביבות גיל 25 סבתא צריכה להיות משהו כמו 70 (+-) בגיל כזה להתחיל לעשות עבודה במקום לטפל בבעיה זה קצת מוגזם! (נכון שזה יכול לבוא מרקע רגשי מגיל הילדות של הסבתא אבל לעלות את זה עכשיו לא יתרום הרבה לאיכות החיים שלה. אז לפני שקופצים כל הזמן וצועקים רגשי רגשי אפשר גם לחשוב רגע אחד לפני זה ולטפל רק בזה ואת הרגשי לשמור לטיפולים הבאים. זהו ליל מנוחה לכולם.

freearth10

New member
הפורום הזה

בעצם בשביל מה צריכים אותו? לטפל אי אפשר בבן אדם בשלט מרחוק ועצות שניתן הן אולי sos אך לא יותר מזה. ונכון, גם לי זה לפעמים נשמע מצחיק, דוחה ואני לא היחידה כאן עם הרגשה שכזאת שכל אחד מייד מפנה אל התחום שלו, אבל במחשבה שנייה זה רק כל כך טבעי, כי זה מה שהמטפל מכיר. ואני מסכימה שיש כאן אנשים שלפחות מקווים שיצא להם כאן מהשיחה גם עבודה. כן, אפילו אני אם אני צריכה להיות כנה עם עצמי אני לא יכולה לאמר שאני כאן ב-100% רק כדי ללמוד מאחרים. אבל מי שמכיר אותי יודע שזו לבטח לא הסיבה העיקרית. אני לפורום הזה הגעתי כי היו חסרים לי חוליות להשלמת המידע. ולמדתי כאן המון. אז כמובן אם היו כותבים כאן, (ויש כאלה שכותבים כאן כך, אך לשמחתי הם רק חלק קטן) במקרה הזה עשה רק רייקי/רפלקסולוגיה/קנסיולוגיה/הומאופטיה/דיקור/שיאצו/...היית צודק, אבל רובנו אומר גם למה ואיך הוא רואה את הבעיה ממה שהוא למד ויודע. כדי להסביר צריך קודם כל לדעת ולדעת לשלוף את המידע וזה מחזק את ההבנות של כל אחד מאיתנו. דעתי האישית: אין כאן מקצוע אחד עדיף על השני כולנו עוסקים באיזון וזה ממש לא משנה מאיפה מתחילים. ראיית העולם שלי: רק שילוב של תחום שמפעיל את הקטע הפיזי עם תחום שמפעיל את הקטע הרגשי מביא לתוצאות טובות יותר. ויותר מזה. לא פעם אנחנו מגיעים בדיוק לאותה ההבנה מכיווני ידע שונים. אז אני אראה את הפחד. הסיני יגיע אל הכליה, אכל הביטוי הרגשי של הכלייה הוא הפחד. הגענו לאותו המקום. בכל מקרה בו כל הבדיקות הפיזיות תקינות - לי ברור שזה יושב רק על הרגש, שבא לידי ביטוי כרגע במחלה מסויימת. אם שמת לב, בהודעה שלי כתבתי שאני לא יודעת עד כמה הבתא תהיה מוכנה לטיפול רגשי והצעתי טיפול בתמציות ואבנים מתוך הבנה של המגבלות של האוכלוסיה הבוגרת ודווקא הפניתי אותה לכל תחום שתסכים לקבל. מי שרואה את האדם יודע שאין להפריד את הגוף מהרגש. מי שמתעמק בזה מבין עד כמה הרגש מעצב את האדם עם כל מה שהוא. אני אוהבת את הפורום הזה. אני מרגישה בו בית חם. אני אוהבת את האנשים שכאן, לפחות חלק גדול מהם ואני מאמינה שלא במקרה התקבצנו כאן למשפחה כה גדולה. מאיה

tanka

New member
הפורום שלנו

רובינהוד יקר אני מבינה את המקום שממנו אתה בא. נכון שלפעמים נדמה כאילו היעוץ כאן הוא מהיר וכל אחד מושך לדיצפלינה שלו אבל זה כל-כך טבעי, הרי גם מחוץ לפורום זה כך. אני זוכרת איך הגעתי לפורום. זה היה לא כל-כך מזמן בעקבות התחלתי בלימודי רפואה משלימה וגם ברצון למצוא מענה לבעיות רפואיות שסבלתי מהן. שמחתי כל-כך למצוא תשובות מקצועיות לבעיות שלי. המענה היה מהיר והתשובות היו עינייניות ומהימנות. החום שנבע מהמענים הקסים אותי(זו לא הגזמה). לא הפריע לי שקבלתי תשובות מתחומים שונים או הפניות לדיציפלינות שונות,להיפך הדבר רק העיד על מקצועיות העונים והידע הרב שמועבר כאן בפורום. בינתיים הפורום הפך לי למעין בית שאני "טורחת" לבקר בו מדי יום! קבלתי ואני עדיין מקבלת המון מהפורום הזה גם ידע גם חום אנושי וגם מתנה אחת גדולה שלא ארחיב עליה את הדיון כאן.... אז לכל אנשי הפורום, תודה רבה רבה והמון אהבה, מירית

kalkobi

New member
התנפלות על נבלות

מאד לא מצא חן בעיני הביטוי של התנפלות על נבלות. אני חושה שהפורום הזה נותן מה שהוא יכול ואם ישנם מטפלים שונים וכל אחד יכול לתרום מתחומו, זה בהחלט תקין. ומי שלא רוצה דיון ציבורי על הבעיה שלו באינטרנט, שלא ישאל שאלה בפורום. ומבחינתי, אנימטפל באנשים ומבין גם את הנפש וגם את הרגש, וגם את הבעיות הפיזיות שיכולות להגרם. ולכן, כל מה שאני יכול לייעץ בפורום, אעשה זאת בשמחה, ואם יצא לי מזה גם רווח כספי, שיבוא בברכה. קובי

ברשותך

שלום רב, אשמח אם תוכל לפרט מעט בכדי שאוכל ללמוד, מה אתה יכול ללמד בנושא של נפש ורגש, ואלו בעיות יכולות להיגרם. מה ההבדל בין נפש לרגש, או אולי אין קשר? אני שואל ברצינות וממתין למענה רציני. בכבוד רב, שלומי.

מצטערת לא בבית סיפרינו..

להבא הודעת עם קישור לאתרך ימחקו.. למזלך , שלומי לא יודע לשרשר וכיוון שאין לי רצון למחוק את הודעתו , גם הודעתך תשאר.. שבוע טוב יעל

לדעתי, פרסומת עצמית בפורום היא

פשוט לא לענין. כמה מהכותבים כאן עונים לכל פונה את אותה התשובה, בניסוחים שונים: "בשיטה שאני עוסק בה יש תשובה לכל הבעיות, גם לבעיה שלך. פנה אלי." בלי להסביר מהי השיטה, בלי להסביר איך מאבחנים ואיך מטפלים, בלי לנסות אפילו להוסיף מידע מעבר ל"אני יכול לעזור לך, צור קשר." לא נעים לי לקרוא הודעות כאלה. גם בגלל שנודף מהן ריח של "השיטה שלי הכי טובה", גם בגלל שמי שלא מוכן לשתף מידע פשוט מנצל את הפורום ולא תורם כלום (קוראים לזה פרזיט, ואני לא אתנצל על המלה הגסה), וגם בגלל שאני פשוט לא אוהב פרסומות.

רובינהוד ידידי היקר ../images/Emo24.gif

ראשית תודה על הכנות , שנית , חשוב לציין שמהותו של הפורום הינו לתת לשואל את כל האספקטים לבעיתו מתוך הנחה שעם חלק הוא יתחבר ועם חלקם הוא לא. אני משקיעה מאמצים רבים שהבית שלנו לא יראה כמו מסע פירסום ואני מאמינה בכל ליבי שרב העונים פה ובודאי המטפלים הקבועים לא עושים זאת למטרת רווח אלא מתוך רצון ואמונה בדרכם, עם זאת תמיד יש כמה שינסו לרכב על גל ההצלחה ולפרסם את שמם מקצועם ואתרם - רבים נמחקים וחלקם נשארים ומועברים מסרים אישים לכל בעלי הפירסומות. הצעתי לך גם בפרטי , ואני קוראת לך גם ע"ג הפורום , אם יש לך רעיון כיצד לקדם את פורום קדימה - אתה מוזמן להעלות זאת בכל דרך שתראה לנכון.. ושוב תודה על השיתוף בתחושותיך, שבוע טוב יעל

למעלה