ליעלי

blessed

New member
ליעלי

יש לך אולי המלצה על מובילים? אני צריכה הובלה לשבוע הבא והמובילים שהמליצו עליהם לא פנויים. דרך אגב, עוד לא התחלתי לארוז! הצילו!

רחלילי

New member
עדיין לא יעלי אבל

לי יש המלצה עבדנו עם חברה בשם ארץ הצבי הובלות יושבים באזור 03 העבירו לנו למודיעין והם מהירים ואחראיים ומקצועיים ונתנו לנו באותו שבוע הצעת מחיר מצויינת והכי נמוכה שקיבלנו, מראש... וגם הביאו לנו מראש ארגזים וכאלה. הקיצר שווה.

blessed

New member
איזה קטע

ארץ הצבי הם אלה שאמרתי שהתקשרתי אליהם והם לא פנויים בתאריך שאני רוצה. כנראה שהם באמת טובים אם את כבר השניה שממליצה. תודה בכל אופן.

יעלי2

New member
תאמיני או לא

המובילים עדין נראים רחוקים מתמיד. חשבתי להתחיל לברר באיזור יום ראשון כי אנחנו עוברים בשלישי. אז גם אני אשמח להמלצות על מובילים אמינים.

מאי26

New member
אנחנו עברנו לפני שנה עם חברה שנקראת

"הקיבוצניקים" והם היו בסדר - זולים ואמינים. עם זאת, נדמה לי שחברים שעברו איתם על פי המלצתנו היו קצת פחות מרוצים (אבל לא שקרה משהו קריטי, יכול להיות שהצוות ששלחו להם היה קצת פחות טוב). בכל אופן אנחנו היינו מאוד מרוצים. ניתן למצוא אותם בספר טלפונים של אזור 03.

רחלילי

New member
אני יכולה לומר לך איזה חברה לא לקחת

חברה שלי לפני מה שנים הזמינה את חברה של הסטודנטים (לא זוכרת את שמם) שהיום מפרסמים באוני´ תל אביב. הם סגרו איתה מחיר ובאו ביום הובלה עם מחיר שונה לגמרי למרות שידעו וראו מראש מה היא מעבירה. הם לא סכימו לשנות מחיר זה היה יום שישי והיא היתה חייבת להעביר ולפנות דירה אז היא אכלה אותה ושילמה להם כמה שביקשו בלית ברירה. אל תתקרבו לחברה הזו. הם נוכלים.

למעלה