ליעלי וגיתית...

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
ליעלי וגיתית...

בננות שלי... אני ממש מודאגת... אני לא יודעת מה קורה איתכן סרקתי לכן הודעות אחרונות עכשיו אני לא מוצאת מילה שתוכל להרגיע אותי... למה אתן שותקות? הפורום חייב להמשיך...הפורום הזה הוא חלק מהמאבק שלכן אל תפסיקו את המאבק... הייאוש הזה גורר את כולנו... מחכה כבר לשמוע איך עבר עליכן היום... איך אתן מרגישות... אוהבת המון...אני

feelin^lost

New member
תגלי...

אני מצטערת שאני שותקת וכבר לא ממש כותבת כאן...אבל קוראת...כל הזמן קוראת... הימים שלי בלתי נסבלים...נהייתי בעיני עצמי ממש בלתי נסבלת. אוהבת...גיתית

מייק 48

New member
גיתית חומד, ילדה מתוקה...

דוקא בימים כאלו אנחנו כתבי לנו מה קורה ומע עובר עליך... דוקא בימים קשים אני מחכה בכמיהה לראות איזה סימן ממך... את יודעת שאת יכולה להוציא הכל כאן... את כל הרוע והשדים... ואנחנו נהיה כאן בשבילך, חומד... לא מבין איך בעיניך את לא נסבלת... כנראה הסתכלות סובייקטיבית עקומה... בעיני את מתוקה ונפלאה... בליבי את אהובה ואוהבת... אז אל תענישי אותנו בכך שתסתירי מאיתנו את עצמך... תני לנו כאן משהו מעצמך... את אהובה עלי כל-כך... על כולם !!! אולי אז הימים שלנו יהיו פחות קשים... והימים שלך יהיו יותר נסבלים... אז... אנחנו נמתין בסבלנות, בציפיה, בערגה אליך... חג שמח לך ולכל משפחתך. שולח לך חיבוק ונשיקה וכוחות חדשים... אוהב אותך מאד ילדה מתוקה ומקסימה שלי... שלך באהבה, בטוב וברע, בעצב ובשמחה בינתיים ביי גיתית חמודה מייק

למעלה