ליעלה לי

טאיה1

New member
ליעלה לי ../images/Emo20.gif

לא רציתי להכנס ל meme להודעה, אז פתחתי חדשה. מה זאת אומרת המחזור לא רגיל? כמה זמן אחרי ההפלה את? אני קבלת בדיוק 4 שבועות אחרי והוא נראה לי רגיל לגמרי, אבל- אחרי הפלה הכל יכול להשתנות- כמות הדם, הסדירות, אז אם זה לא משהו קיצוני, לא הייתי מפתחת דאגות. ערכתי כמה בדיקות בנושא האפשרות להיכנס להריון אחרי המחזור הטבעי הראשון, וכל הרופאים ששאלתי עודדו אותי לעשות כן, כך שלא נראה לי שהגוף צריך להסתדר או משהו כזה. בעצם, העובדה שקבלנו מחזור מראה שהגוף הסתדר והכל מאחורינו. אפשר לנסות להיכנס להריון כמו כולן, כאילו לא היה ההריון. אני מקווה שעזרתי. למרבה הצער יש כאן עוד בנות אחרי הפלה, אז אולי הן תועלנה יותר

קובולט

New member
מסכימה עם טאיה

אם יש בעיה כלשהי במחזור הראשון אחרי כמו פחות דם יותר וכו' חייבים לגשת לרופא על מנת לבדוק שלא נשאר שם חלילה משהו
כדי לבדוק כי המחזור כמו שאמרה טאיה צריך להגיע 4 שבועות אחרי כאילו ההפלה היא מחזור מוציאים שם את הכל אז... אני באמת מקווה שהכל שם תקין שווה בירור נוסף אצל הרופא המטפל וזכותך להיות נודניקית זה התפקיד שלו לענות בחביבות על כל שאלה

טאיה1

New member
קובולט, איך את מרגישה?

רק כדי להעמיד דברים על דיוקם, מחזור אחרי הפלה יכול להגיע גם אחרי 6 שבועות ואפילו יותר. למרבה השמחה זה לא פרט חשוב, בהתחשב בעובדה שאת כבר בהריון
תרגישי טוב.

קובולט

New member
יותר טוב תודה

לי היה דימום בשבוע השלישי אחרי ההפלה ובגלל זה עברתי בדיקות כי לא הוציאו לי הכל כן 3 מחזורים אחרי המחזור כבר היה סדיר ועכשיו השטות הזאת זה ממש סיוט לא לצאת מהמיטה אבל אני אופטימית אני מטיילת בין דפי האינטרנט כותבת לחברים אימיילים ומשגעת פה את הבנות. סתתתםםםםם מנסה לעודד ולעזור מניסיוני ה"עשיר".

יעלה לי

New member
מזל טוב קובולט..

לא ידעתי שאת בהריון...שיעבור לך בקלות
לגבי המחזור. אז הוא הגיע אחרי 4 שבועות. אבל הוא דליל יותר מתמיד. לפי מה שטאיה אומרת וגם הבנות האחרות בשירשורים קודמים, עושה רושם שנתחיל שוב החודש במשימה.... בהצלחה לכולנו..

למעלה