ליסמין

mitahat laor

New member
ליסמין

את צודקת לא כל כך קל להתקרב אל אתניקס..(דרך אגב את יודעת מי אני עמירם מהאיי סי קיו) לפני שנה בהופעה בנס ציונה ביום העצמאות הם הופיעו במגרש כדורגל בלילה ואני רצתי את כל הדרך לעקוף את האבטחה שלא הייתה כל כך גדולה והחלום שלי היה ללחוץ לזאב נחמה את היד ורצתי ועקפתי את הבמה ועקפתי את השוטרים עד שהיה גדר..קראתי לו: זאב,זאב..הוא התקרב לחצתי לו את היד ואמרתי לו חג שמח זאב אמר לי: חג שמח חמוד..הרגשתי שאני מזה שמח עם כל הכבוד לאלה שרואים את אתניקס כל הזמן וכבר דיברו איתם בתור ילד בן 16(לפני שנה) זה היה לי מזה מרגש כי הבנתי אחרי זה שהגשמתי את החלום!! מה שאני בא להגיד בעצם זה שאלה שעוד לא ראו את חברי הלהקה צריכים לעשות קצת מאמץ ולבוא להופעות ולנסות ..אולי..לעשות את מה שאני עשיתי... ....................................................שבוע טוב לכולם!

נטלייי

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני שמחה שהצלחת להגשים את החלום שלך
גם אני רק לפני שנה הצלחתי פעם ראשונה לדבר עם חברי הלהקה ולהצטלם איתם.

ethnix1

New member
איזה סיפור מתוק זה!

אגב, מהודעה שלי הקודמת יוצא שהלהקה כביכול לא בסדר- ולא זה מה שהתכוונתי לומר פשוט הייתי עצבנית קצת הכוונה היא שיש אנשים שיודעים "להידחף", והם צריכים לעזור לאחרים שמעולם לא פגשו בלהקה.. גם אני מנסה לעזור שאני יכולה.. למרות שאני לא נדחפת גדולה
שרית מהפורום עזרה לי הרבה בתחום הזה למשל, כי אני ביישנית יותר.. ונטלי, אני זוכרת את הפעם הראשונה שפגשת בלהקה.. איזה מתוקה את איך התביישת

ZGala

New member
גם אני לא פגשתי אותם אף פעם... ../images/Emo7.gif

אני חושבת שמרוב רגשות אשכח עברית... גם כל שפה שאני יודעת
...ואהיה דג... ...יותר מדויק - אהיה שני דגים
אוךי אפילו לא אוכל לפסוע ואשאר איפה שעמדתי...
גלה

ethnix1

New member
תבואי להופעות..

אם אני אהיה שם אני אנסה לעזור לך להתקרב ואם לא אני, בטח מישהו אחר פה כדאי לפגוש אותם

ZGala

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifקן של אהבה

לו רק אמרת מילים יפות ולא בסתר הייתי בונה לך קן של אהבה

mitahat laor

New member
אהבתי..

את התמונה של הקן שהביאה גלה...תמשיכי להפתיעה אותנו בתמונות כאלה..

נטלייי

New member
אני מטבעי

נורא ביישנית ולא חשוב עם מי אני מדברת, ובאמת מאוד התביישתי באותו ערב ולא ידעתי מה להגיד
. אבל העיקר שהצטלמתי עם כל אחד מחברי הלהקה המדהימה הזאת.

ethnix1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הלואי ויהיו תמונות

מהמפגש עם הלהקה! ואז כולנו נפגוש אותם ולא בלחץ ונוכל לומר דברי טעם :))

ITAIX

New member
איזה מפגש???

הם עוד לא הסכימו... בקשר להופעות, אני לא זוכר פעם אחת שהיה קשה לעבור את האבטחה, אולי הייתי צריך לעשות סיבובים ממש גדולים כדי להגיע, אבל תמיד הצלחתי ותמיד אמרתי מה שרציתי, או תמיד הצטלמתי. ואחרי שייצא הדיסק, נקבע כולנו באחת ההופעות ונצטלם כולנו עם אתניX. שבת שלום

ethnix1

New member
זה היה בתקווה שיהיה!

זכותי להיות אופטימית! אומרים שהרצון יוצר את המציאות, אז אני מנסה!

ZGala

New member
אולי משעממ לכם ../images/Emo15.gif

אז... סתם תזכירו כמה שירים
באישון הלילה באישון הלילה אפקח את עיניי... אביט דרך חלון אל עץ הרימון כבר נוגע מזמן בשחקים מול עץ הרימון אהיה יפה בחלון בגנך אכה שורשים... באישון הלילה אפקח את עיניי... אחשוב לעצמי כשתהיה שלי אל השולחן אני אקרא לך לא תהיה איתי אחשוב לעצמי רק בחלום אני רואה אותך... באישון הלילה אפקח את עיניי... ממש כמו בשירים לך אחייך לי תתן את כל מה שתוכל, כן, בשבילי תכבוש את הירח, ארמונות זהב שם בחלל... באישון הלילה אפקח את עיניי... אותך חובקת גופי נצמד אליך אני איתך השמש מעלי חיבוק חונק הלב דופק אתה שיכור מאהבה אלי... באישון הלילה אפקח את עיניי... יהיה לנו טוב עם רק נישא תפילה קטנה אל השמיים אתה רוצה לחיות אתה רוצה למות לא, תשאר כאן בינתיים באישון הלילה אפקח את עיניי... ליל ניסים - רק האלוהים יודע כמה שאני אוהבת אותך ליל ניסים - רק האלוהים שומע איך לבי הולם כשאני רואה אותך... כל המילים משירי אתניקס - כל המילים של זאב נחמה ( עם שינוי קל ונוסף שלי - אם בעינייכם גישה כזאת לא חילול הקודש של אתניקס). שבת שלום גלה

ethnix1

New member
באיזה שיר יש את המילים:

באישון הלילה אפקח את עיניי... ?

למעלה