לינת שטח

לינת שטח

מסתבר שלמצוא מקום לכמה אוהלים, בעל וילד ללילה אחד זו לא משימה כ"כ פשוטה... אולי אתם יכולים לעזור לי? התארגנו לנו כמה משפחות עם ילדים בני שנה/שנתיים לטיול של פעם בחודש (בערך). נוסעים ביום חמישי מיד אחרי העבודה, מתארגנים על ארוחת ערב ולמחרת עושים איזה מסלול טיול ככה שחוזרים כבר לקבלת שבת ומנוחה ביום שאח"כ. כבר טיילנו בעין-תינה (מדהים!!!) וישנו במאהל בדואי. עכשיו אנחנו רוצים להעיז יותר ולישון באוהלים משלנו. הכיוון הוא לעשות את שרך-בצת ולישון איפשהו קרוב או יותר נכון לקצר מרחקים מהמרכז כי אחרי הכל יוצאים אחרי העבודה, ביום חמישי, עם ילדים שיכולים לעשות לך את המוות בנסיעה ארוכה... וחלק גם מגיעים מירושלים... בקיצור כבר ניסיתי את חוף דור- אבל צריך מנימום של 2 לילות
(?!) את מתחם אלונים (נדמה לי שככה קוראים לזה) ובעל המקום ממש עודד אותי שלא להגיע כי הוא אמר שזה לא מתאים למשפחות, ובחוות משמר הכרמל צריכים לחזור אלי אם התאריכים בכלל מתאימים
אולי יש לכם עוד רעיונות בשבילי? בתודה מראש.

תודה תודה ושוב תודה

באילו נפתח לי עולם שלם! אחלה אתר מייד הפצתי אותו בין מכרי. עכשיו אני בטוחה שנמצא משהו

רותי ע

New member
לא ידעתי שכל כך קשנה למצוא מקום

לאוהל. לי עוד אין נסיון בזה אבל תקראי אחורה כמה דפים כי דיברו הרבה על הנושא.

כן, גם אני לא...

אבל אולי זה באמת עניין של מיומנות וידע מוקדם. אנחנו עכשיו רק בתחילת הדרך, אבל אם נעמוד ביעדים שהצבתי לנו כבר יהיה לנו נסיון של 4 טיולים (שאני אמורה לארגן
) בסוף ספטמבר... אני מקווה שעד אז כבר יהיה לי מספיק נסיון כדי לומר בביטחון עם עניין מציאת המקום באמת כזה קשה... התוכניות הם עד ספטמבר כי אחרי זה אנחנו מחכים לצירים בבית...

למעלה