לינת לילה בדלהי

mc bige

New member
לינת לילה בדלהי

שלום,
אני נוחת בדלהי בשעה 15:00 ולמחרת בבוקר יש לי טיסה לדראמסלה ב6:00, תהיתי אם כדאי לי לסגור מלון בקרבת השדה תעופה, או לסוע למיין בזאר לחפש שם גסטהאוס.
אני חושב על זה שאני אצתרך לסוע לשדה כבר ב3 וחצי, ככה שאני לא יודע מה עדיף,
לישון לילה במלון ליד השדה תעופה או במיין בזאר?

kfktj

New member
שאלה קשה

הזמנים בהחלט בעיתיים קצת..

מצד אחד מלונות בקרבת השדה תעופה יקרים מאוד אבל זה יצא לך הכי נוח מבחינת הזמנים.

אם תנחת עם אנרגיות ורצון לשרוף את הזמן תוכל לקחת את המטרו עד למיין באזאר, לשכור חדר (אולי להתמקח על מחיר מוזל למרות שלא נראה לי שזה יזיז להם), לשים את התיקים שם, לטייל קצת ולאכול בסביבה של המיין באזאר וקונאט פלייס, לחזור מוקדם ולישון כמה שעות, ואז לתפוס מונית לשדה תעופה (כ350 רופי, המטרו לא פועלת בשעות הלילה).
בחישוב גס כל הסיפור יעלה לך בסביבות ה1200-1400 רופי (מטרו+חדר+אוכל+מונית).

עוד אופצייה שאני יודע שקיימת אבל לא התנסיתי בה היא חדרי המנוחה בשדה התעופה בדלהי, לא יודע דבר מעבר לזה אבל שווה לבדוק.

בהצלחה!

mc bige

New member
מבחינת הכסף זה לא הבעיה..

אני פשוט חושב על זה שבשביל שעתיים שלוש שאני יטייל בהן, אז אני צריך לעשות את כל הנסיעה עד למיין בזאר וחזרה לשדה תעופה לפנות בוקר, או שלהשאר בקרת השדה תעופה, אז גם ככה אני לא אטייל באותו אחהצ, ולפחות יתפוס שינה קצת יותר ארוכה...

דילמה..

kogawa

New member
יש פיתרון טוב יותר

סע למיין בזאר, פנה ימינה לתחנת הרכבת וקח רכבת לילה לכיוון ג'אמו ודאג שהכרטיסן יעיר אותך בתחנה הנכונה, ותגיע מוקדם יותר וגם תבלה לילה. ממילא אין שדה תעופה או רכבת בקרבת דהארמסלה, ובשני המקרים תצתרך לבזבז שעתיים שלוש כדי להגיע ליעדך, כך שלפחות תגיע אחרי שישנת ובלי השכמה מטורפת.
אהההה, וזה גם יותר זול!

mc bige

New member
כבר סגרתי את הטיסה לדרמסלה,

ויש שדה תעופה, שנקרא GAGGEL, וזה השדה תעופה של דרמסלה..

למעלה