לינק לפורטפוליו

chocosan

New member
לינק לפורטפוליו

שלום- למי שמענין לראות מה אפשר לעשות עם שוקולד באופן מקצועי שיכנס ללינק הבא. javascript:eek:l('http://spaces.msn.com/members/sweetsan11/'); אני שוקלטייר די חדש בארץ אבל עשיתי כבר עבודות מסוימות בחול אם למישהו יש איזה שאלה לגבי פיסול או יצירה בשוקולד- אתם מוזמנים לכתוב לי ל- [email protected] המשך יום מתוק אשרסאן

IlanaF

New member
לא הצלחתי

שלום! לא יכולתי לראות שום דבר... בהצלחה בארץ! אילנה

chocosan

New member
נשי את זה

http://spaces.msn.com/members/sweetsan11 אני לא מבין גדול במחשבים- אבל אם לא הצלחת את מוזמנת להיכנס לאתר שלי- www.sweet-san.com המשך יום מתוק

chocosan

New member
תודה

אני גם בדרך ליצג את ישראל במוקדמות גביע העולם בפיסול בשוקולד בפריס ואם כמה שיש לי בטחון בנושא הפיסול אני אשמח לעזרה- הרי התחרות בישביל כולנו.... בחנוכה תוכלו לראות אותי או את פיסלי באודטה כי אני עושה להם חנוכיה משוקולד- אין לי מושג מתי משדרים את זה כי זה מוקלט מראש. המשך יום מתוק לכולם

כל הכבוד

לאיזו סוג של עזרה אתה זקוק? מקווה שאוכל לסייע ולעזור
אתה מוזמן לפנות גם במסר אם כך יותר נוח לך

chocosan

New member
רעיונות לנושא

מכיוון שאנחנו מדינה שחייבת להראות שאנחנו בעד השלום אז בחרנו בנושא "יד לשלום"- רציתי לפסל יד ענקית שכל הצפורניים צבועות בדגל של מדינה אחרת אך הייתי רוצה להיות יותר אומנותי מאשר מותגי- אם יש לכם איזה שהן הצאות לפסל בנושא יד לשלום אשמח לשמוע- מובטח קרדיט אם אני ידלק על רעיון!!!

IlanaF

New member
WOW!!

השוקולד נראה ממש מדהים. אתא עבשיו חי בישראל? אתה יכול לתת שיעורים?? פרטיים?? איפה קונים? כדי לעדכן אותנו בקשר לאודטה! אילנה

chocosan

New member
כן על כל מה ששאלת

כן אני חי בישראל- יש לי סטודיו לשוקולד באזור תעשיה בחדרה- סטודיו שמוקדש כולו לשוקולד וקינוחים אקזוטיים- אני בדרך כלל מספק למסעדות וחברות ואין לי פה נקודת מכירה עדין אני מעביר גם סדנאות- אם זה בפרטי או בקבוצה צרי איתי קשר בטלפון 050-7770-620 הסדנאות מיועדות לאלו שחושבים שהם יודעים הכל על שוקולד- כדי לאפשר לימוד של הטכניקות לפיסול- צריך לארגן את זה מראש כי אני די קבור בתוך העבודה- ועדיף כמה אנשים- אבל תמיד בכיף!!!!

zeevze

New member
סדנה

שלום אתה מוכן לעזור לי ללמוד את נושא השוקולד (גם בתשלום) שמי זאב והטלפוןשלי 050-8779883 ואני מכפר ורדים בצפון תודה

chocosan

New member
כן

יש אפשרות לעבור אצלי סדנאות פרטיות. אני אצור איתך קשר בשבוע הבא לדבר על פרטים המשך יום מתוק אשר

מני.ת

New member
מקסים אשרסאן ../images/Emo45.gif

נהניתי מאד לראות את היצירות שלך, ואני מאד מקווה שתמצא בפורום שלנו בית. אתה מוזמן (ומתבקש
) לעזור כאן בפורום לאלו ששואלים שאלות מקצועיות. אני גם מאד מקווה שכל שאר השוקולטיירים שגולשים כאן יכתבו, גם וויכוחים מקצועיים עוזרים ללמידה, מני

chocosan

New member
תודה

כמו כל אומן בנשמה אני לא הכי מסכים אם המחמאות שקיבלתי בפורום- תמיד יש הרבה מה לשפר וזאת המטרה- עבודה עם שוקולד באה משני נתונים- הלב והידיים- ואת שני אלה יש לי. מוכן ומזומן לענות על כל שאלה או עצה בזמני החופשי- וגם אני מקווה להרגיש כמו בבית תודה על התמיכה see ya later

ים 36

New member
יפה מאוד אשרסאן

מתי התחרות בפאריס? ומה תעשה שם? ספר, שנחזיק לך אצבעות.

chocosan

New member
תחרות בפאריס

התחרות תתקים במרץ 26 אני נוסע כחלק מקבוצה שהפרטנרית שלי היא אוסנת סדן- אמנית הסוכר ולכל אחד מאיתנו מטרה שונה. אני צריך לעשות פסל משוקולד + קינוח על בסיס שוקולד( כמובן שאני נוטה לשלב מרכיבים אסייתים כי זה התחום שלי) www.sweet-san.com ואסנת צריכה לעשות פסל מסוכר וקינוח על בסיס פירות. אנחנו מתחרים נגד -סנגל,פינלנד, נורווגיה,מיורקה, טאיוון- יש מצב למדליה אבל אני מכיר כמה מתחרים טאיוונים ונורווגים והם באמת ברמה גבוהה אבל קטנים ככל שניהיה אנחנו לא נבייש ויש מצב למדליה ואולי גם העפלה לאולמפידה ב2007 .

ים 36

New member
שמעתי על התחרות בשנה שעברה

ואם אני לא טועה זו לא תחרות פיסול בשוקולד, אלא תחרות בישול כללית שמתחרים בה בקבוצות על המון תחומים, בין השאר שוקולד, סוכר קינוחים עוגות וכו, בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

chocosan

New member
תחרות

לתחרות קוראים open de france de desserts ואיך שאני מודע זה פעם ראשונה שמקיימים אותה. לראות על התחרות את יכולה להיכנס ל-www.sirest.com ולהקליד את שם התחרות- אני חושב שכל המוקדמות בכל סגנון גסטרונומי הם הכנה לאולימפידה המשך יום מתוק

ים 36

New member
זו באמת תחרות אחרת, תחרות קינוחים

המוצגים באופן אמנותי, האם אתם נבחרתם לייצג את ישראל? אם כן- איך נבחרתם? או האם כל אחד יכול להשתתף?

chocosan

New member
תחרות

הי ים פנו אלינו מאיגוד השפים הישראלי כדי ליצג את ישראל- חייבים להיות פסלים מוסמכים בישביל להשתתף בתחרות ולעסוק בזה ביום יום- היינו צריכים לשלוח הרבה טפסים לצרפת עם קורות חיים,תמונות ובחרו ב6-מדינות מתוך 9. אני חושב שיש כמה בתים בתחרות ושני המנצחים הראשונים בכל בית עולים לגמר. המשך יום מתוק

למעלה