לינק למשפט הצבאי

הרמוני

New member
טוב חזרתי

ואני רואה שהיה לכם דיון מעמיק בהעדרי. כל הטענות מוצדקות, אהבתי במיוחד את "למה צריך לחפש צרות בארצות אחרות" חחחח....

נראה לך שהוא יהיה דומה להארם

אני אהיה עדיין רווקה????????????
?

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא יכול להיות בדיוק כמו הארם אבל יכול להיות שהוא חמוד גם ככה...חחח ווב למשל חוץ מהדמות הדפוקה שלו *הוא יותר דפוק רגשית מהארם אני נשבעת לכם...חח* הוא ממש חמוד...חחח אבל עדיין לא כמו דיוויד...דהה חח

Nushi G

New member
אני מכירה טייסים (או כמעט טייסים)

שווים בהחלט והרבה יותר מתאימים.. (age wise)... אבל, הארם הוא עדיין האחד והיחיד..

shipper heart

New member
חיחי בנדוד שלי במבחנים לקורס טיס...

הוא חמוד...חח אבל הוא בנדוד שלי
חחח

Dark Storm

New member
לא יודע אם זה נחשב...

אבל יצא לי להטיס מטוס קל במסגרת קורס באוירודינמיקה שעשיתי פעם... לא שזה נתן לי להוסיף כנפי טייס למדים (מדים כחולים עם כנפי טיס גם הולך ?
)

הרמוני

New member
גגגגגגגגגללללללל!!!!!!!!

ווב? לא, באמת, ווב? כאילו ווב? סטופיד סטופיד סטופיד סטופיד ווב? ווב? גל את רואה טוב? את בטוחה שאת לא צריכה משקפיים או משהו?

shipper heart

New member
הוא חמוד...חחח סטיבן קאלפ...חח

לא בעונות הישנות...בסופעונה 8 ותחילת 9 הוא חמוד...אני שונאת את הדמות *אבל אני גם אוהבת אותו...אוף זה כוכך קשה...* אבל הבנאדם עצמו חמוד...חח אני אסכם ב- stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid slimeball Webb חחחח

Nushi G

New member
הוא פשוט חמוד בצורה דבילית..

רק לטובתו, כדאי שיהיה דביל לא מזיק- למל"ם (לא מועיל, לא מזיק..), אחרת יהיה לו עסק איתי.. (שלא נדבר על עסק עם הארם אבל נעזוב את זה כרגע..)

shipper heart

New member
אז זהו שהארם לא יעשה לו כלום כי הוא

די מחבב אותו...חחח זה הבעיה הוא גם חבר שלו וגם קצת אממ אויב שלו...(? בקשר למילה אויב אבל לויכולתי שומדבר אחר בלי לגלות ספוילרים)

אני רואה פה איזו מגמה?

משהו מוזר קורה ... כבר כמה הודעות אחרונות בקשר לווב גל סלחנית מאוד.... מה קורה מותק הכל בסדר? עוד מעט יהי רשום LOVER ןלא STUPED....???? רוצה אקמול?

shipper heart

New member
אני לא סלחנית בקשר לווב אני סלחנית

בקשר לשחקן....חחחח השחקן חמוד בלי שומקשר לדמות הדפוקה שהוא משחק...חחח למרות שאני גם שונאת וגם אוהבת את הדמות *אוחחח אני והפיצולים..* כאילו זה כיף איך שהוא מסבך אותם אבל אני פשוט שונאת אותו בגלל IHADWW גררררררררררר סטופיד סטופיד סטופיד סטופיד סטופיד סליימבול ווב...גררר אבל השחקן חמוד...חחח בלי שומקשר....חח

Nushi G

New member
מרגע לרגע אני שונאת אותו יותר ויותר

יש לו חוצפה!!!!!!!!!!! מי הוא חושב שהוא? הוא לא יכול לבוא ביניהם.. אז מה אם הוא מקנא?? חבל!!!!!!!!!!!

למעלה