לינק יפה

לינק יפה

במסגרת מגמת התייעלות שנמשכת כבר יותר משנה, גיליתי במקרה את הדף החדש והיעיל הזה : דף חדש ויעיל. דרך אגב, והנושא הזה כבר הוזכר כמה פעמים, אני מאוד מקווה שיום אחד המגמה הזו תגרום גם לתזוזות בתחום העיצוב. חווית הגלישה במדריך העברי היא באופן כללי מאוד מספקת בזכות כמויות התוכן הבלתי-נגמרות, אבל אין לי ספק שאם האתר היה מעוצב במחשבה חוויתית זה היה יכול להיות הרבה יותר נחמד, כיף ומעניין לעין. באופן כללי אני מתחבר לאידאולוגיה של הפשטות (למרות שזכור לי מהערותיו של אורי בעבר שזה סך הכל חוסר רצון או חוסר בזמן או אנרגיות להתעסק באספקט הזה), אבל אפשר לעשות את זה בכל זאת הרבה יותר יפה מבלי שזה יבוא על חשבון שום דבר אחר. זה פשוט חסר. אבל בלי קשר להערה הישראלית הבלתי נמנעת, יופי של דף, ח"ח אורי

לא פעם הלכתי שם לאיבוד.

אכן עמוד נחמד, ובקשר לעיצוב - היו כבר הרבה פעמים שחיפשתי שם משהו שכבר קראתי בעבר, ובסוף התייאשתי - בהחלט לא יזיק לאתר שיפוץ, יש שם כמות כזאת של חומר מעניין ומועיל אבל לא תמיד נגיש.

באמת חיפוש היה עוזר מאד.

חיפשתי אז את העמוד הזה, אבל מרוב לינקים לא רואים את הפרוג! בפעם הראשונה הגעתי אליו דרך עמוד אחר ולא מהלינק הראשי, (שקבור שם באמצע שום מקום), אז הסתבכתי קצת... בסוף מצאתי את זה בפעם אחרת שנכנסתי. חוץ מחיפוש, היה עוזר פשוט לארגן קצת - אולי זה קצת בעייתי מפאת כמות החומר, אבל לפחות שיהיה קצת סדר בעיניים. (אוי, מי אמר את זה, אמא?!
) אפשר לעשות עמוד פתיחה שמכיל רק תפריט ראשי וחדשות, נגיד, ולהמשיך לפצל משם. מהתפריט הראשי, "מבוא לרוק מתקדם" למשל יוביל לעמוד עם הלינקים של המבוא בלבד - מה למשל "חדשות ואירועים" עושה שם בהמשך תחת הכותרת הקטנטנה הזאת "מבוא"? ועוד דוגמא - מה הקשר בין כל הלינקים בעמודה האמצעית?..

צודקת, חיפוש חסר

יש לי בעיה לסדר חיפוש באתר כי אין לי מערכת שתעשה את זה, וגוגל לא יכול לאנדקס את האתר כמו שצריך (מפני שהוא מופרד לשלושה דומיינים שונים). מבחינת ארגון של העמוד הראשי - אכן העמודה הראשית לא מסודרת כמו שצריך. אני שוקל לעשות סדר בעמודה הזאת בעתיד.

לא, אני לא יודע די-הטמל

ועדיין תהיה לי בעיה עם זה, כי אין לי גישה ישירה לשרת. אני משלם כסף תמורת שירות 'מרחוק', עם מערכת אדמין מתווכת.

kurush

New member
אם יש לך שרת שתומך ב-ASP

אז אני מוכן להירתם למשימה... אם כי מדובר בהמון עבודה של המרת תוכן האתר למסד נתונים וכתיבת קוד לשליפה שלו בצורה של אינדקס / מנוע חיפוש, וזה יכול לקחת הרבה זמן.

Rubycon

New member
assemble a CSV matrix ../images/Emo32.gif

super simple. Each row will indicate a page in the site. One thing is, it should be kept updated.

אוקיי, יש פתרון זמני

השתמשתי באופציית החיפוש הפנימי של גוגל. כרגע אפשר לחפש בחלק משמעותי מתכני האתר. נקווה שבעתיד זה ישתפר, בזכות כמה הזזות ושיפצורים. בעמוד הראשי - בתחתית - יש עכשיו תיבת חיפוש דרך גוגל. יותר טוב מכלום, זה בטוח.

Rubycon

New member
../images/Emo32.gif there's another possibility

an SQL database, which might just be the optimal choice, at least for a site with a scope such as yours. If you're really nice, I might help you
Email me for further discussion.

kurush

New member
זה מה שהתכוונתי

כששאלתי אם השרת תומך ב-ASP. לא מספיק להרים מסד נתונים, צריך גם את האפשרות להריץ סקריפטים על השרת. אבל נראה לי שבאמת הפתרון של גוגל הוא הכי פשוט - אין כמעט התעסקות וזה הרי מנוע חיפוש - לזה הוא נועד...

למעלה