לינק חמוד מהסטייג' (את אולי כותבת כאן בפורום?) לינק
N not myself anymore New member 21/2/04 #2 ../images/Emo32.gif כנסו כולם../images/Emo70.gif הובא לידיעתי שעברי שלנו הוא מהמועמדים הסופיים של איזה שהיא תחרות שהם עושים (גברים חתיכים או משהו בסגנון...) של פורום בנים בלבד לכו הצביעו לא בסקר שלהם אנחנו רוצים את עברי בעמדת זכיה
../images/Emo32.gif כנסו כולם../images/Emo70.gif הובא לידיעתי שעברי שלנו הוא מהמועמדים הסופיים של איזה שהיא תחרות שהם עושים (גברים חתיכים או משהו בסגנון...) של פורום בנים בלבד לכו הצביעו לא בסקר שלהם אנחנו רוצים את עברי בעמדת זכיה
S SimsY New member 21/2/04 #3 אני הייתי רוצה אותו בעמדה אחרת - אבל הפורום הזה הוא בסיווג PG אז אני מניח שאני לא אוכל לפרט יותר
A A N I g M A New member 21/2/04 #4 מאגניב דרך אגב, בקשר לחתימה לפי דעתי זה Chin a Chin chin משו כזה. אבל אם אני טועה - מתנצלת מראש.
R Rain Star New member 21/2/04 #6 אני אסלח לך, אבל רק כי התנצלת מראש " I love your chin Say it again I love your chinny chin chin ..." CINDERELLA ROCKEFELLA
אני אסלח לך, אבל רק כי התנצלת מראש " I love your chin Say it again I love your chinny chin chin ..." CINDERELLA ROCKEFELLA
P Principesa Reut New member 21/2/04 #7 אבל לפי האתר של ללכת על המים... זה: "..I love your chin Say it again I love your chinny-chinny-chin..."(יש את המילים מתחת לאפשרות שמיעה של השיר)
אבל לפי האתר של ללכת על המים... זה: "..I love your chin Say it again I love your chinny-chinny-chin..."(יש את המילים מתחת לאפשרות שמיעה של השיר)
R Rain Star New member 21/2/04 #8 ../images/Emo2.gif , לא שמתי לב..טוב, אז הם שינו קצת מהגירסה המקורית של אסתר עופרים או איך-שלא-קוראים-לה, הנקודה שלי הייתה שהציטוט של ספיר מדויק..אבל טוב לדעת (?)
../images/Emo2.gif , לא שמתי לב..טוב, אז הם שינו קצת מהגירסה המקורית של אסתר עופרים או איך-שלא-קוראים-לה, הנקודה שלי הייתה שהציטוט של ספיר מדויק..אבל טוב לדעת (?)