לינק באנימצייה

לינק באנימצייה

אני בונה אנימצייה במקס (3 אם זה חשוב) והמצלמה מקושרת לדמי שנע על גבי מסלול, עד כאן הכל סבבה. אבל בפריים מסויים אני רוצה לבטל את הלינק ושהמצלמה תהיה עצמאית (ללא לינק לשום אובייקט) איך אני עושה את זה?

gilig

New member
דבר ראשון, גם אם המצלמה

מקושרת ל dummy עדיין אתה יכול לעשות לה אנימציה על הצירים שלה ואם בנקודה מסויימת אתה רוצה לבטל את השפעת ה dummy פשוט תסיים שם את האנימציה של הdummy ותמשיך באנימציה רגילה של המצלמה

שאלה

אי אפשר לעשות את זה בלי להפסיק את האנימציה של הדמי? אני רוצה שהדמי ימשיך בתנועתו. ושוב אני שואל אי אפשר לשלוט בלינק באנימצייה?

gilig

New member
בלינק רגיל

בלינק רגיל אי אפשר לשלוט באנימציה אבל תנסה להשתמש ב attachment controller שם יש יותר אפשרויות לשליטה באנימציה של אובייקטים המחוברים לאובייקטים אחרים.

themeny

New member
אפשר

-קודם כל "תשבור" את הלינק של המצלמה לדמי, -אתה צריך ליצור עוד דמי. (הראשון יהיה עם האנימציה, השני לא יזוז) -תבחר את המצלמה וכנס ל MOTION TAB. -תלחץ על PARAMETERS ואז על ...TRANSFORM:pOISTION (חשוב! - על תלחץ POSITION או ROTATION או SCALE אלא על העץ הראשי) -עכשיו תלחץ ASSIGN CONTROLLER (הכפתור הקטן עם המשולש הירוק והחץ השחור). -תבחר ב LINK CONSTRAINT -ADD LINK --> תבחר את הדמי עם התנועה וב START TIME למטה תבחר עד הפריים שהלינק יהיה אקטיבי. -שוב ADD LINK --> תבחר את הדמי בלי התנועה וב START TIME הכנס את מספר הפריים מעל הקודם כלומר: הלינק הראשון היה 90 והלינק השני 91. זהו! עכשיו אני הולך ללמוד לפסיכומטרי!

למעלה