לינקין פארק

שירו15

New member
לינקין פארק

מישהו יודע איך קוראים לדיסק הראשון שלינקין פארק הוציאו??...דחוף!!!

הוד11

New member
לא עד כדי כך

האלבום הראשון הוא חביב מאוד השני כבר לא משהו

הוד11

New member
מסכים

אבל זה קליל כזה ונעים לאוזן שלא בא לך משהו מורכב ומסובך

rockninja

New member
דווקא ראפר מעולה וסולן טוב מאוד,

הדיסק הראשון שלהם עשה עבודה ממש מעולה ומקורית בשילוב של ראפ ורוק. גם אני לא אהבתי את השני, אבל זה אולי בגלל החבר'ה בגיל שלי כבר שמעו דברים הרבה יותר טובים ורוקנרוליים מאז שהדיסק הראשון שלהם יצא, וכשהשני יצא- כבר לא התחברו.

epitaph

New member
ולי מעולה כן (עניין של טעם)

אבל מקורי זה לא היה...אבל בתכלס, אנשים מפריזים בחשיבות המקוריות לפעמים.

1uLtRaSoNiC1

New member
הסולן שלהם מתקיים מלהשתמש

בקול שלו באופן צורם ומציק... והראפר שלהם ממש מעפן, יש לו ליריקה שילד בן 10 יכול לכתוב פלואו מקובע וסטנרדטי לחלוטין בלי שום יחוד... אם כבר ראפ ורוק (כל סוג של רוק) זהזאק דה לה רוצ'ה המעולה ורייג' ואם סתם היפ הופ עם כלים חיים זה דה רוטס, ג'ים קלאס הירוס, ארסטד דיוולופמנט ועוד

לא ממש מונוטונית

הם די משתנים מאלבום לאלבום. בניגוד לרוב האנשים פה, אני אהבתי הרבה יותר את השני, meteora. הראשון היה כבד מדי בשבילי, אני חושב. הסולן די טוב, אם עוזבים לרגע את הקטע של הצרחות, והראפר (שלפני שנה הוציא דיסק ראפ סולו, the rising tied), הוא אחת הנקודות היותר חזקות בלהקה. הוא מלחין את רוב השירים, והוא יודע לנגן על מספיק כלי נגינה כדי להקים להקה לבד. מי שרוצה- שישמע את הדיסק סולו שלו- הוא מנגן שם לבד בכל כלי הנגינה.

dirty boots

New member
../images/Emo45.gif

(ואני מדבר על סמך הסינגלים שהם הוציאו), אבל דווקא אהבתי את מה ששמעתי של פורט מיינור.

טריאן

New member
זה מה שאתם חושבים...

אני אישית חושב שהם להקה אדירה. זה נעים לאוזן שלי. אני אוהב גם את מטאורה וגם את היבריד טאורי. הם הלהקה הכי אהובה עלי. אני חושב שזה גם מוזיקה איכותית כמו שאתם חושבים שמטאליקה או אייסי דיסי זה איכותי,תשמעו אותם לא אכפת לי שאתם שומעים את זה.

למעלה