לינקין פארק לארץ...

לינקין פארק לארץ...

יש איזה אתר כלשהו שמנסה להשיג הרבה חתימות של אנשים שרוצים שלינקין פארק יבואו לארץ (צריך להשיג מספר מסוים של חתימות כדי לשלוח להם) שכחתי איך קוראים לאתר ואני לא מוצאת אותו כשאני מחפשת באינטנט, אני ממש אשמח אם מישהו שיודע על מה אני מדברת יביא לי קישור לאתר....

pookacha1

New member
וואי!! חייבים למצוא!

אני אחתום ואשחד את כל הבצפר שלי!! לא.. בעצם זה לא יעבוד.. אני אאיים על כל הבצפר שלי!!! שיהיו המוווווווווווווווווון חתימות!!!!! ומקסימום.. אם הם לא באים.. אני נוסעת אליהם!!

KaUrO DoNo

New member
אני לא יודעת מה האתר

אבל אני רק יודעת שיש כמה אתרים ושהעצומות האלו לצערי לא עזרו בכלום =/ חתמתי כבר בכמה עצומות כאלה ואין שום שינוי.;

זה לא שזה לא עוזר פשוט עוד לא שלחו

לפי מה שאני הבנתי הם שולחים את העצומה רק כשהם מגיעם לאיזה 6000 חתימות (והם עכשיו במשהו כמו 3000 נראה לי)

KaUrO DoNo

New member
הממ אולי בעצומה הזאת..

אבל היו הרבה עצומות לפני זה לפחות 3 והגיעו למספרים הרבה יותר גבוהים מ6000

GIANTG

New member
יאללה אנשים

דוגרי מה אתם חושבים שהם באמת יגיעו לפה אם נשלח להם חתימות אם הם לא באו עד עכשיו זה מין הסתם כי מסוכן פה ויש פה הרבה פלצנים ששונאים אותם כי הם לא מטאל טהור כמו שהם קוראים לזה הקיצר הם לא יבואו בגלל חתימות למרות שהם היו יכולים לעשות פה הרבה הרבה שמח ואני הייתי קונה כרטיס כל עדו זה לא היה עובר את ה500 שקל

pookacha1

New member
אבל מה שאני יודעת...

זה שאני אני בטוח יראה אותם! כי אני חוסכת המון כסף.. יש לי כבר איזה כמה אלפים.. אני אוטס ואראה אותם אם צריך!!! נ.ב תראו את מייק איזה סטלן... :D

המונה של הקולות דפוק....

כל הזמן כתוב 2000 וזה כל הזמן משתנה צריך לעשות משו עם זה... המנהלים של האתר הרשמי בארץ צריכים...

ט2לולה

New member
אני מזה בספק אם העצומה תעזור../images/Emo80.gif

כל הכבוד לאתר הישראלי שהם מקימים את העצומה וצריך להגיע ל-6000 אגב {ובאמת המונה דפוק} אבל לא נראה לי שהם יבואו
המצב הקשה וכל החרא הזה

LINKINBOY

New member
זה לפחות מה שאת רוצה

אפילו שאני יודע שהם לא יגיעו אני מאמין שמתישהו הם יקפצו לביקור

למה לבאס??

מי אמר שהם לא יבואו? אתם לא יכולים לדעת!!!! אז תפסיקו לבאס אנשים אחרים! נכון אולי הם לא יבואו אבל כל עוד יש תקווה... אז אפשר להאמין

GIANTG

New member
חחחחחחח יש בך הרבה

אמונה מה אבל בואי נהיה מציאותיים בזמן הקרוב הם לא ממש יבואו לפה לפחות לא בשנה הקרובה הם עובדים על דיסק חדש ואז הם יצאו לסיבוב הופעות בארה"ב ואולי רק אחרי זה יעברו באירופה הם לא ממש ירצו לעבור אצלנו למרות כל המעריצים שיש להם פה

חח חוץ מזה יש פה טרור ובלה בלה בלה

למה להם לבוא לפה? העיקר שנטליה אוררו השליטה כבר באה |סגידה||סגידה|

למעלה