לינקים

myofer

New member
לינקים../images/Emo35.gif

ערב טוב, שמתי לב שאין כאן קטגוריה של לינקים מומלצים. יש אתרים על פנג שואי שאתם ממליצים עליהם? (כמובן שעדיף בעברית)
תודה
מעין

ערב טוב

כנסי לגוגל, כתבי שם פנג שואי באנגלית או עברית ואני בטוחה שתהיה שם מספיק אינפורמציה... אני שוב מזכירה לך לא להמשיך ולצבור "ידע" אבל... עשי כרצונך כמובן ערב נעים

myofer

New member
רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך

אני אצטרך ממש להתאפק לא לצבור ידע. אבל אני אנסה.

myofer

New member
טוב, אז אני אתחיל..

בעודי מחפשת באינטרנט, מצאתי קטע קטן שמצא חן העיני כאן. אני מצטערת אם הוא לא מחדש כלום , בכל זאת אני חדשה פה.. אבל לי שה עשה משהו ונראה לי שאני הולכת להחליף את התמונות בסלון - כולן של סלבאדור דאלי: 1. השעונים הנוזלים - כי באמת יש לנו כל הזמן הרגשה של לא מספיקים לעשות כלום והזמן טס. 2.אדם עם צלב שהודף עדר פילים שבא לקראתו - בעיה אחרת שאני לא רוצה לפרט. 3. אשה ערומה ששוכבת ונמרים כידונים וכאלה מתקיפים אותה - ללא מילים. בקיצור בלי יחשוב שהשתגעתי עם כל השינויים..

כן, התמונות של דאלי נ ה ד ר ו ת

היו שנים שהיית גרופית שלו, אבל היום כבר לא. יש משהו מאוד מעוות בתמונות והן גם לא מציאותיות ולפעמים יש בהן אלימות ברורה וגם מוסתרת. מיה, עוד פעם, והפעם בזהירות ובעדינות... עשי את השינויים לאט ובהדרגה אני רואה את הצורך העצום שלך בשינוי, וגם רואה עוד דברים... זכרי, אינך יועצת מקצועית, וזה לא יהיה נכון לעשות דברים ללא יעוץ ממשי. אז לפי שעה עשי את הדברים לאט ולכי צעד צעד. אנחנו כאן נלווה אותך והיי בטוחה שכשאני אראה שאת מוכנה להמשך...אתן לך אותו. בכל מקרה, ההצעות באינטרנט אינן יכולות להחליף את היעוץ האישי. ערב נעים

למעלה