לינקים שימושיים?

garush

New member
לינקים שימושיים?

חברים יקרים האם תוכלו לנדב לי מספר לינקים שימושיים ל"ילד" בן 37 שהתאהב באופנועים ומעוניין ללמוד כמה שיותר?? דרך אגב אם זה רלוונטי אני יותר מתעניין במה שמכונה קסטום תודה נ.ב יש בארץ סוכנות שמייבאת את הרלי דוידסון ? ומי היצרן שמחקה את האופנע הזה הכי טוב ..אם בכלל קיים כזה

eldad-g

New member
תיקרא כאן את המאמרים בראש העמוד את הדיונים

בפורום תכנס לאתר של פולגז אח"כ תעשה קצת שיעורים תחליט על תקציב (קח בחשבון ביטוח ומיגון) תגדיר צרכים מהאופנוע, ספר לנו איזה רישיון יש לך ואם יש לך ניסיון כלשהוא. ואני בטוח שנוכל לכוון אותך לאופנוע שיהלום ביותר את צרכיך כי לקסטום יש את הלוק המיוחד אבל זה בא לרוב ע"ח דברים אחרים שלא בטוח שאתה מוכן לוותר עליהם. לגבי השאר - להארלי יש יבואן בארץ וחיקויים תמצא אצל רוב יצרני אופנועי הכביש (סוזוקי,ימהה,קאווסאקי,ואפילו הסינים והקוראנים החדשים בארץ). בהצלחה אלדד

Shredingerscat

New member
אם כבר אתה נכנס לתחום הזה

כנס בגדול, תדביק כמה ברזלי ביניין עם סלוטייפ, שים מנוע של משאית ותוריד אותו ל5 כ"ס וצבע הכל בניקל, שיא הסטייל בקסטומים היום.

light12

New member
איך שאתם מזיינים את המוח כולה שאל שאלה

בקצרה קישור לאתר של יבואן הארלי , שמו איתן גש לבקר אותו הוא חביב מאד וישמח להראות להדגים ולהסביר קישור לפורום הארלי דיווידסון בתור הארליסט אין תחליף להארלי

light12

New member
הרבה מנסים לחקות

אבל לא מצליחים , לעומת אופנועי ספורט שכולם אותו דבר

Shredingerscat

New member
מה יש לא להצליח?

ערמת ברזלים חסרי תועלת תשאר כזאת גם אם היא עוברת יש לאיצטדיון האולימפי, גם אם לא עברה בדרך באיזה פסל סביבתי מכוער.

למעלה