לינקים על הדסקטופ

Partycell

New member
לינקים על הדסקטופ

עשיתי כמעט הכל כדי לנקות את המחשב מפרזיטים ומוצצי דם אך נשאר משהו שלא הצלחתי למצוא לו פתרון - בכל כניסה לאינטרנט מודבקים לי לדסקטופ לינקים פרסומיים לאתרי קניות ופרסום. מישו יודע מי/מה שם אותם שם ואיך להעיף אותם? ( התוכנות המשובחות ביותר לא עשו זאת!)
 

Partycell

New member
ועוד משו מוזר

פעמיים כשהתחברתי , נמחקו כל הלינקים מהדסקטופ (רק הלינקים- כווולללםם) לגמרי מהמחשב ( documents and settings )?????!!!
 

לינק

New member
נשמע שיש לך בעיות אבטחה

לך לקישורים (בעצם נחסוך לך). יש שם בדיקה מקיפה לדפדפן וכדאי באותה הזדמנות גם לעשות בדיקה למייל. אז תדע איפה נקודת הכשל ומה לעשות. יש בקישורים אחלה של דברים ! ואתה בטוח שעשית הכל בקשר לזיהוי spy/adware ?
 

Partycell

New member
באמת בדיקות נחמדות...

אך הן בודקות רק מבחוץ פנימה הבעיה היא מבפנים , ונראה שרק מישהו שנתקל בבעיה דומה ופתר אותה ידע לענות. תוכנות ניקוי למיניהן לא עזרו. תודה.
 
למעלה