ליניב DC

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
ליניב DC

תגיד לי, בתור אלוף העולם בידע טלויזיוני ומעריץ של האירויזיון. אתה לא מסתכל AMERICAN IDOL ? איך זה שלא שמעתי ממך מילה על התוכנית ?

ליילה

New member
ואם כבר מדברים על זה...

מה קרה לסיכום השבועי של ג´ו מיליונר. המועמדות הולכות וכלות, המתח גובר... ואני מחכה בכיליון עיניים לסיכום השבועי, ומי לא בא... יניב
אני חייבת את חוות דעתך על הדברים, אחרת הם לא נראים אותו הדבר

NAHAL

New member
אהבתי את הקטע שעשו למה שמה

היתה בטוחה שהיא נישארת,
בסוף עפה הפתיע אותי. ובגקוזי שלחו את מה שמה לישון לא יפה מצידם אבל מה לעשות כל האמצעים כשרים.

ג'ו מליונר

מרוב שהתוכנית דפוקה, היא כבר בעצם גאונית. מה שהופך אותה לתוכנית כל כך מטופשת הוא בעיקר ג'ו עצמו (אוון ה"הורס"). אני חושבת שהוא מועמד לבחור הטמבל ביותר שאי פעם נראה. הוא מ ש ע מ ם פחד. אני קצת מתפלאה על הבנות שכך נותנות לכסף לסנוור אותן, הרי עם אחד כזה אף אחת שם לא היתה יוצאת, טמבל ליגה א'. אתם זוכרים שיש גם מנחה לתוכנית? מה בדיוק התפקיד שלה? ה BUTLER גונב לה את התפקיד, לא?

shiri boston

New member
אמרת בול מה שאני חושבת וזאת גם

הסיבה שאני לא מסוגלת להסתכל על התכנית הזאת. הוא כל כך דביל שזה מדהים שבכלל בחרו אותו. והקול שלו, שממש לא מוסיף לו, מרדייייייים אותי.

NAHAL

New member
גדול

במיוחד זאת עם החזה המפותח. ניראה לי, שהיה לה דלקת ראות כשהיתה קטנה.

zoti

New member
ונפתח בהימורים על המנצח/ת

הבחירה שלי: מס' 1: פרנצ'י מס' 2: רובן

gmgy

New member
American Idol

אני מהמרת על קימברלי, למרות שלפרנצ'י יש קול מ--דהים. לא נראה לי שהיא תיבחר כי סיימון כל הזמן מדבר על המראה שלה...

קימברלי

שמתם לב שהשנה יש המון מעניינים ומיוחדים? "הרקולס הרקולס" - נתן הופעה מקסימה עם עוד בחורה על הבמה. פרנצ'י תגיע רחוק... אני מתה שיעיפו את קורי (סנופ דוגי דוג + ג'סטין). הוא עולה לי על העצבים. לקימברלי באמת מתאים להיות האיידול אבל זה יכול להשתנות עוד הרבה פעמים. דרך אגב, ראיתם פעם קודמת את זה ששר "Like a vergin"??? הייתי על הרצפה מרוב צחוק.

gmgy

New member
חבל על הזמן!

זה היה כל כך מצחיק כשהוא ביקש ממנו לעשות עוד שיר והוא בחר שיר שנשמע אותו דבר -- פשוט גדול. ואז שהם אמרו לו אולי תלך לרקוד!!!! אין כמו סיימון בלילות

zoti

New member
ויש את הכושי ששר יפה

אבל כשאמרו לו שהוא נוסע להוליווד הוא התחיל לצחוק ולמחוא כפיים כמו איזה משוגע. כמה קוקיות יש שם. השיא כמובן היה הכוכב ששר לייק א וירג'ין. וההיא שאמרו לה לקחת צעד אחד קדימה והיא התחילה לשמוח ולנופף בידיים ואז אמרו לכל השורה הראשונה שהם הולכים הבייתה. מה שאני לא מסוגל לסבול זה את כל הבכיינים שבוכים כאילו נדרס להם הכלב כשאומרים להם שהם לא ממשיכים.

למעלה