ליניב-שאלה לגבי ניק

גרטה1

New member
ליניב-שאלה לגבי ניק

כתבת שאתה אוהב את ניק (בגלל השחקן ג'ק ווגנר) וכבר כתבת שרק עכשיו עברת למחנה ברוק אז אני לא מבינה איך אתה מעדיף שניק יהיה עם ברוק כאשר הוא תמיד יהיה אצלה עדיפות שניה ובצילו של רידג'! והרי אנו יודעים שמה שלא יהיה ברוק תמיד תמשיך לאהוב ולצפות לרידג' (זוכר מה קרה עם קונור, ג'ימס, גרנט ובעיקר ת'ורן?) למה אתה חושב שמשהו ישתנה עם ניק? אני קודם כל מעריצה של ניק וככזו חשוב לי שהוא יהיה מאושר ועם מישהי שאוהבת אותו ורק אותו לכן אני חושבת שברידג'ט הכי מתאימה לו, אני לא מבינה למה כתבת שכל הקסם של ניק מבוזבז עליה-הוא היה מבוזבז על ברוק שלא ידעה להעריך מה יש לה והיתה צריכה לבקש רשות מרידג' לפני ששכבה איתו! אשמח לתובנות ממך (אלא אם כן אתה עכשיו ממעריצי ברוק שרק אכפת להם שהיא תהיה מאושרת ופחות חשוב לך מה מגיע לניק-מעריצים כאלו אני יודעת כבר מאיפה הגישה שלהם)

יניב1

New member
הבהרה...

למחנה ברוק עברתי רק לאחרונה, כשטיילור חזרה - בעיקר בגלל שלא היתה שום יריבות עד עכשיו וברוק הפכה בעצמה לזן חדש של טיילור. מה שקורה עכשיו זה שלי לפחות ברור שרידג' לא יישאר עם ברוק. הוא כבר עזב אותה מספיק פעמים בעבר ולדעתי - וזוהי דעתי בלבד - הוא יעזוב אותה שוב. ומאחר שהיא עומדת כמו שזה נראה לי להישאר בודדה גלמודה עם לב שבור (שוב פעם) יש רק מישהו אחד שיכול לעשות אותה מאושרת עם נישואים יציבים, בלי מתחרות ובלי איומים מכל סוג כלשהו: המישהו הזה הוא כמובן ניק. אני לא מסכים שהוא היה מבוזבז עליה. היא מאוד אהבה אותו, בילתה איתו המון וברור שיש לה רגשות אליו בדיוק כמו שלו יש לה. השאלה כמובן היא אם ראוי שניק יסכים לעזוב את ברידג'ט ולחזור לזרועות אימא שלה, האישה היחידה שאהב אי פעם ושברה את ליבו... אם תשאלי אותי, הוא יעשה את זה, כי אין מה לעשות, האהבה עיוורת, וגם ברוק (טוב, לפחות ב"ברוקיה"
).

girlontop

New member
ספוילר גדול מעליי! ../images/Emo58.gif

די, נמאס לי כבר להעיר - בבקשה לא לשכוח לסמן ספוילרים.

גרטה1

New member
אני לא מסכימה

אבל כל אחד עם דעתו. לי לא אכפת מה יעשה טוב לברוק אלא אכפת לי מה יעשה טוב לניקוזו ברידג'ט. דבר אחד שאפילו אוהדי בריקי השרופים מודים-לברוק מעולם לא היו רגשות לניק כמו שלו היו כלפיה. למעשה אפילו את ת'ורן ודיקן היא אהבה יותר. דבר נוסף-איך שבראדלי כותב את ניק קשה לי מאד מאד לראות אותו עוזב את ברידג'ט בשביל ברוק-בשביל חזרה לבריקי יצטרכו לדעתי לגרום לברידג'ט לעזוב את ניק

לינה18

New member
לגרטה../images/Emo58.gif

זה בהחלט ניראה כאילו ברוק אהבה את ת'ורן ודיקן יותר מאשר את ניק. אבל זה רק בגלל שריג' היה אז תפוס. עכשיו, ברגע שבו הוא חוזר לטיילור, וברוק מוותרת עליו, לדעתי, אין כל סיבה לכך שהיא לא תאהב את ניק כמו את ת'ורן לדוגמא.ונכון שיש את בריג'ית, אבל לא הכי אכפת לי ממנה. ועם אחת כמו בריג'ית תמיד קיים הסיכוי שהיא בעצמה תוותר על ניק "למען האושר של אמא שלה".

אבל ../images/Emo58.gif

אם ברוק תוותר על רידג' זה יהיה רק בגלל שהוא יזרוק אותה לטובת טיילור, והיא בטח תלך לחפש לה להתנחם אצל מישהו(יש הרבה דוגמאות לזה) ועדיף מישהו שנשוי לבת שלה או למישהי אחרת. כך שאין מצב שהיא תאהב באמת מישהו אחרי פרידה מרידג'.היא ממש מקובעת על רידג' והרגשות שהיא תחשוב שהם רגשי אהבה הם בעצם רגשי תודה לאותו אחד שיוציא אותה מהדיכאון שלה. אני מקווה שהיא לא תלך לכיוון של ניק, מגיע לבת שלה פעם אחת להיות מאושרת בלי שאמא שלה תדפוק לה את זה.

dikie

New member
אולי ניק אוהב את בריג'ט אבל

הוא עדיין מאוהב בברוק

לינה18

New member
../images/Emo58.gifליניב

גם לדעתי ריג' יעזוב את ברוק שוב. למה-גם כי זה הבסיס של הסידרה, וגם כי אחרת אני לא רואה כל סיבה לחזרה של טיילור.

למעלה