ליניב ולמקסימוש...

טאצי

New member
ליניב ולמקסימוש...

יניב, בעודי גורס בין שיני העדינות את עוגיות הזיתים המופלאות, נזכרתי בך. לאיפה נעלמת לנו??? בכל מקרה, ב-מק-רה, בזמן הגריסה, שהיתי בחדר של הישראלים בחו"ל (יותר ישראלים מאשר בחו"ל), ועוד יותר במקרה, דיברו שם על עוגיות ועוגות וכאן, מקסימוש נכנסת לתמונה. מקסימוש, לבקשתך: מצרכים: 2 וחצי כוסות קמח 200 גרם גבינה לבנה, 5 או 9 אחוז 200 גרם חמאה רזה או מרגרינה זיתים ירוקים ללא גרעינים מלח ביצה מעורבבת (לא מבושלת) ההכנה: מערבבים את הכל חוץ מהזיתים והביצה בקערה, לשים עד שיוצא בצק לא דביק. קורצים עיגולים, בכל עיגול שמים זית אחד, סוגרים את העיגול מסביב לזית. מניחים בתבנית משומנת דק. מברישים את הבצק העליון בביצה. שמים בתנור לחצי שעה או עד שמזהיב בחום בינוני-גבוה (200-250 מעלות צלזיוס). בתאבון!

מחר על הבוקרררררררררררררררררררררררר

אני עושה את זה יההההה נשמע לי חבלז מזמז היום הכנתי עוגיות חמאה....תא´מת? חחחחחחח הן לא הספיקו להגיע לצלחת יהההה מעניין למה? למישהו יש מושג? מקסימושששששש
תודה נובלס יקירי }{

Gefen

New member
מקסי שימי ../images/Emo23.gif

המתכון הזה עבר גלגולים...וחשוב להבהיר כמה נקודות כדי שייצא טעים באמת!!
קודם כל זה לא נקרא עוגיות זיתים אלא חטיפי זיתים!! (עוגיות=מתוק הלללו???) דבר שני להשתמש במרגרינה (פחות כולסטרול למי שסובל מכולסטרול) הביצה - רק צהוב!! מיועד להברשה מלמעלה
והכי הכי חשוב - כדורי הבצק צריכים להיות ממש קטנים בגודל זית...כדי לא לאכול רק בצק.. כל הזכויות שמורות ל -
הבישול שאצל אידית.. מקסימוש שיהיה בתיאבון... ו.....ממש ממש שמחתי לפוגשך בצ´אט!! כאבו הסוכריות שזרקתי..הא? כולולולולולולווולולולולול..........
גפן

טאצי

New member
אהה...

אז לכן התוצאות היו מעולות רק בניסיון השלישי אחרי אילתורים...

Gefen

New member
תלמד תמיד לשאול את המומחים..../images/Emo71.gif../images/Emo9.gif

כאבו? יש לי נמק בראש !!!!!! ../images/Emo13.gif

חבל שלא יכולנו לדבר יותר... אני הולכת לנסות את זה עכשיו.......... תודה גם לאידית
אוהבת מקסימוששששששששששש

Yaniv-DC

New member
חי ונושם

מצטער על ההעלמות... רוב הסופ"ש (שהיה השבוע שישי-שני בגלל הוטראנז דיי) עבדתי, ומתי שלא אז העדפתי לבלות עם בן... ראיתי כל הזמן במסנג´ר שלי "יניב? אתה כאן? אתה לא כאן?" ממך אך אתה כבר היית אוף ליין... אחת מהתקלות הרבות שלי זה שאני שוכח לכבות את המסנג´ר שלי... בכל מקרה, אני קצת פחות על המחשב. ועצור נשימתך - ינואר מתקרב
יניב.

למעלה